Ναταλί Κάκκαβα: «Η αγάπη κερδίζει τους κενούς, τους τοξικούς και ψεύτικους ανθρώπους»

Η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετά από μια αρκετά δύσκολη χρονιά και μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής τους, Όλα Γκουντ, έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αυτές τις μέρες λοιπόν, οι δύο παρουσιαστές βρίσκονται στην Τζιά και μαζί με τους δύο γιους τους, περνούν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές, χαλαρώνοντας στην παραλία αλλά και σε κάθε γωνιά του νησιού.

Η Ναταλί Κάκκαβα, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media το τελευταίο διάστημα, το μεσημέρι της Πέμπτη 4/8 δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε στο πλευρό του Γρηγόρη Γκουντάρα, ενώ στο… ρόλο του φωτογράφου είναι ο γιος τους.

«Όταν ο γιος σου γίνεται paparazzi… Συνειδητοποιείς πως αυτό που αξίζει τελικά είναι να παραμένεις αγαπημένος και δεμένος με τον άνθρωπο σου ό,τι και αν συμβαίνει δίπλα σου.. Να δημιουργείς σταθερές βάσεις στα παιδιά σου πως πάνω απ’ όλα είναι η οικογένεια..

Να έχουν να θυμούνται τέτοιες εικόνες από τους γονείς τους.. Πως η αρχή και το τέλος κάθε ημέρας πρέπει να σε βρίσκουν χέρι χέρι.. Πως τελικά η αγάπη κερδίζει τα πάντα.. Και κυρίως τους τοξικούς, τους κενούς και ψεύτικους ανθρώπους..», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

Read More

And More