Νάταλι Κάκκαβα: Το συγκινητικό μήνυμα για το Mega στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας!

Την έχεουμε δει να διαδηλώνει και να εκφράζει πολλές φορές την θλίψη της για όσα συμβαίνουν στο Mega. Η Νάταλι Κάκκαβα που παρουσίαζε για πολλά χρόνια τον καιρό στο μεγάλο κανάλι δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία δίπλα από την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ανέφερε με πόση δυσκολία κρατούν οι εργαζόμενοι το κανάλι ανοιχτό αλλά και πόσο κινδυνεύει αύριο.

Πριν από καιρό μάλιστα η Νάταλι είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου εργάζεται ο σύζυγός της Γρηγόρης Γκουντάρα, τονίζοντας τον γολγοθά των 500 εργαζομένων στο Mega, αλλά και για την στήριξη που έχει από τον αγαπημένο της σύζυγο!

Με την φωτογραφία η Νάταλι κάνει και μια ευχή… Να μη λήξει άδικα όλος αυτός ο αγώνας των εργαζομένων και να μην κλείσει το κανάλι.

Στην κοπή της πίτας του Mega…ένα κανάλι που συνεχίζει να εκπέμπει χάρη στην υπερπροσπαθεια των εργαζομένων του,που συνεχίζουμε να δουλευουμε (παρόλο που είμαστε 8 μήνες)απλήρωτοι και φυσικά στην αγάπη του κόσμου που καθημερινά αποδεικνύει πως το θέλει ανοιχτό…αύριο ωστοσο είναι μια κρίσιμη μέρα για το Mega,καθως η Digea με εξώδικο της προειδοποιεί πως θα υποβαθμίσει το σήμα του καναλιου,λόγω οφειλών…εύχομαι λοιπόν όλος αυτός ο αγώνας μας να μη λήξει έτσι άδοξα και το Mega να συνεχίσει να λειτουργεί…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις

Read More

And More