Νάταλι Θάνου: Αναστάτωσε… την παραλία της Βουλιαγμένης με το μικροσκοπικό μπικίνι της! [pics]

Νάταλι Θάνου: Αναστάτωσε… την παραλία της Βουλιαγμένης με το μικροσκοπικό μπικίνι της! [pics] | tlife.gr

Εργασιομανής και λάτρης της υγιεινής διατροφής η Νάταλι Θάνου έχει το δικό της Blog με πολλά θέματα που αφορούν τη διατροφή αλλά και για τις μαμάδες! Και μπορεί να ασχολείται με πολλά κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της είναι εκτός από τον σύζυγό της ο γιος της που του έχει τεράστια αδυναμία. Η Νάταλι σε πρόσφατη συνέντευξή της στο TLIFE, έχει πει για το γιο της και τη σχέση τους:

«Πάντα ήθελα να γίνω μαμά! Ήθελα οικογένεια, γιατί είμαι πολύ συναισθηματικό κορίτσι και τώρα είμαι πολύ παραδοσιακή μαμά. Έχω βρει το νόημα της ζωής, είναι το πιο ωραίο συναίσθημα που μπορεί να υπάρξει. Έχει αλλάξει εντελώς η ζωή μου, γιατί πριν ταξίδευα σχεδόν κάθε εβδομάδα και με το τραγούδι που είχα ασχοληθεί και φυσικά με το modelling, αλλά τώρα τα ταξίδια έχουν μειωθεί σε τεράστιο βαθμό.

Επίσης έχει αλλάξει εντελώς και η καθημερινότητά μου. Ξυπνάω από πάρα πολύ νωρίς, ενώ παλιά ξύπναγα αρκετά αργά. Περνάω όλο μου τον χρόνο με τον γιο μου τον Άρη, τον παίρνω σχεδόν παντού και έχουμε δεθεί έτσι πάρα πολύ! Το απολαμβάνω τόσο πολύ!

Με τον γιο μου έχω τρέλα! Είμαστε τρελά δεμένοι. Θέλω μόνο να κάθομαι, να τον βλέπω και να τον καμαρώνω για οτιδήποτε κάνει. Είναι τόσο χαρισματικό παιδί ο Άρης και τους μαγεύει όλους γύρω του. Μ’ αρέσει να του κάνω όλα τα χατίρια και είναι ευγνώμων για αυτό. Ξέρει να λέει “σ’ ευχαριστώ” και “συγγνώμη” και μου λέει τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα ότι με αγαπά».

Η Νάταλι πρόσφατα απόλαυσε το μπάνιο της σε παραλία της Αττικής φορώντας ένα μικροσκοπικό σομόν μπικίνι και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό…

 

 

Φωτογραφίες by NDP

READ more