Ναταλία Δραγούμη – Έντι Ρόμπερτς: Βόλτα με τη μηχανή στην Κηφισιά για το ζευγάρι [pics]

Η Ναταλία Δραγούμη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, που μετρούν πολλές επιτυχίες τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού ο κόσμος προτιμά να μιλά για τη δουλειά της.

Ωστόσο, η ίδια έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια μαζί με τον σύζυγο της, Έντι Ρόμπερτς, οι οποίοι πλέον μετρούν 19 χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Κλειώ και τον Φίλιππο, που φυσικά αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα της ζωής τους. Η Κλειώ είναι πλέον 16 χρονών, ενώ ο Φίλιππος 14!

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στην Κηφισιά. Ντυμένοι casual η Ναταλία Δραγούμη και ο Έντι Ρόμπερτς έκαναν τις δουλειές τους και στη συνέχεια αναχώρησαν με την μηχανή. Μπορεί να είναι 19 χρόνια μαζί, όμως παραμένουν ερωτευμένοι, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους και λατρεύουν να κάνουν πράγματα μαζί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More