Ναταλία Γερμανού: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αμήχανης στιγμής που είχαν η Καίτη Γαρμπή και η Άντζελα Δημητρίου στο J2US

Το παρασκήνιο της αμήχανης στιγμής που είχαν στο χθεσινό επεισόδιο του J2US η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε σήμερα η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του “Καλύτερα δε γίνεται” αφού πρόβαλλε ένα βίντεο με το συγκεκριμένο απόσπασμα εξήγησε πως από νωρίς, πριν ακόμα ξεκινήσει το show όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής αλλά και οι κριτές είχαν ενημερωθεί πως η Άντζελα Δημητρίου ταλαιπωρείται από επιπεφυκίτιδα με αποτέλεσμα να μην είναι καλά και να έχει έντονους πόνους.

Όταν λοιπόν βγήκε στη σκηνή και αφού ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τον Παύλο Σταματόπουλο, η Καίτη Γαρμπή έκανε αυτό το σχόλιο για το μάτι της θέλοντας να της πει με τον τρόπο αυτό ένα μπράβο που παρόλο το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί, βγήκε και τραγούδησε κανονικά με την Άντζελα Δημητρίου ωστόσο να αρνείται ότι έχει το παραμικρό. (δες εδώ το σχετικό απόσπασμα με τον αμήχανο διάλογο των δυο γυναικών)

Read More

And More