Ναταλία Γερμανού – Μάνος Ιωάννου: Σενάρια επανασύνδεσης μετά την τυχαία συνάντησή τους;

“Η Ναταλία ήταν η πιο σημαντική σχέση που είχα μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο επανασύνδεσης”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάνος Ιωάννου μιλώντας στο περιοδικό “ΟΚ!” και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός μιλά πρώτη φορά, μετά το χωρισμό του με την Ναταλία Γερμανού, ανοιχτά για το πώς νιώθει για κείνη.
Πριν λίγες μέρες το πρώην ζευγάρι είχε μια τυχαία συνάντηση σε ένα κοσμικό κάλεσμα στο Κολωνάκι… και αυτό φαίνεται πως ξύπνησε μνήμες στον single πλέον ( έχει χωρίσει με την Βαλέρια Χοψονίδου) Μάνο Ιωάννου. Ο ίδιος σχολιάζοντας αυτήν την συνάντηση δήλωσε: “Ομολογώ ότι αισθάνθηκα λίγο αμήχανα στην αρχή, αλλά καθίσαμε και μιλήσαμε. Την Ναταλία την αγαπώ πάρα πολύ. στο κάτω κάτω δεν τσακωθήκαμε ποτέ για να μην μιλάμε. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα μπορούσα να προσποιηθώ ότι δεν την είδα, γιατί ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά κι έτσι να μη γινόταν ήταν τόσο γλυκιά που δεν μπορούσα να μην της μιλήσω”.

Μάλιστα δεν έκρυψε πως “ένιωσα πολύ όμορφα που την είδα ξανά ύστερα από τόσους μήνες. Άλλωστε, ήταν η πιο σημαντική σχέση που είχα μέχρι τώρα”. Και συμπλήρωσε: “Αν ξυπνήσουν ερωτικά συναισθήματα θα φανεί… Δεν είναι κάτι που θα μπορέσουμε να κρατήσουμε κρυφό. Το μέλλον θα το δείξει…!”

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί!

Read More

And More