Ναταλία Γερμανού: Πώς αντέδρασε όταν ο Κώστας Τσουρός ανέλαβε την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

Πρόσφατα, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Κώστας Τσουρός –μια από τις επιλογές της Ναταλίας Γερμανού για τη φετινή σεζόν– επιλέχθηκε από τον Alpha για να αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη «Τι Λέει;». Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν ενημερώθηκε γι’ αυτό. Είναι μια δικαίωση και για εκείνη;

«Τον έβλεπα στο πρωινό της Φαίης και μου άρεσε πολύ. Έχει ένα αντιφατικό χαρακτηριστικό: μπορεί να πει τις πιο δηλητηριώδεις ατάκες με το πιο αστραφτερό χαμόγελο. Είναι ο ορισμός του «σφάζει με το βαμβάκι». Είναι και πολύ καλός δημοσιογράφος. Το κανάλι σύντομα αντιλήφθηκε την αξία του και γι’ αυτό έγινε η πρόταση να αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής της Ελένης», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Όχι μόνο δεν με πείραξε, αλλά χάρηκα κιόλας. Απλώς, για να δικαιολογήσω και το «κλασική γκρινιάρα Καρκίνος», ζήτησα να μη μου τον πάρουν εντελώς από την εκπομπή. Να μη νιώσω πως τον χάνω. Γιατί το έχω κι αυτό το κτητικό, το «δικός μου είναι». Κατά τα άλλα, όλα καλά!»

Read More

And More