Ναταλία Γερμανού: Τι απαντάει στα δημοσιεύματα για την κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου;

Με αφορμή την απουσία της Ναταλίας Γερμανού από τον εορτασμό των γενεθλίων του Μάνου Ιωάννου, ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για κρίση στη σχέση τους ή ακόμα και οριστικό χωρισμό μεταξύ τους. Τι έχει να πει η ίδια για όσα γράφτηκαν. Ποιά είναι η δική της αλήθεια;

Η παρουσιάστρια απαντά σε συνέντευξη της στην εφημερίδα RealLife λέγοντας: “Καμία σχέση δεν περνάει 365 μέρες σε ροζ σύννεφο! Υπάρχουν προβλήματα και κρίσεις. Ο Μάνος ειναι ένα πολύ καλό παιδί με πολλές ευαισθησίες. Κάτι άλλο δεν έχω να πω, ούτε και θέλω. Άλλωστε ο κόσμος έχει πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθεί από όσα γίνονται στη showbiz”.

Αποφεύγοντας να αποσαφηνίσει αν είναι ακόμα μαζί με τον ηθοποιό ή όχι, η Ναταλία Γερμανού απαντά στην εφημερίδα στο αν πιστεύει στο “για πάντα” σε μία σχέση. “Το για πάντα, νομίζω, δεν είναι ωραίο παραμύθι αλλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Είναι όμως μία πάρα πολύ δύσκολη πραγματικότητα, η οποία μπορεί να συμβεί κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Ειναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και απαιτεί και από τους δύο συντρόφους γενναίες ποσότητες ωριμότηταςμ κατανόησης, υπομονής και τεράστιες δόσεις χιούμορ”

Read More

And More