Ναταλία Γερμανού: Το μήνυμα της παρουσιάστριας στη γυναίκα που έκανε bullying στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη – «Μη μας ξαναδείτε»

Θύμα μιας απαράδεκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς έπεσε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά “Κομάντα και Δράκοι” και τον ρόλο του Ντόντο.

Ο νεαρός, όπως κατήγγειλε η αδερφή του μέσα από τα social media και επιβεβαίωσε ο ίδιος, δέχτηκε μια άκρως ρατσιστική συμπεριφορά από μια γυναίκα που επισκέφθηκε το μαγαζί που εργάζεται. (δες εδώ τι ακριβώς συνέβη)

Σχολιάζοντας το εν λόγω περιστατικό η Ναταλία Γερμανού, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα προς τη γυναίκα που το προκάλεσε λέγοντας,

«Δεν υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι, υπάρχουν μοναδικοί άνθρωποι. Λευτέρη μου συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου… Θα μου επιτρέψετε, ίσως λίγο τώρα υπερβαίνω κάποια όρια αλλά ποιος με σταμάτησε ποτέ από τον παρορμητισμό μου.Αν μας βλέπει η κυρία που είναι υπεύθυνη για το περιστατικό αυτό και έκανε τον Λευτέρη μας να αισθανθεί τόσο άσχημα, θέλω μόνο να της πω ένα πράγμα. Μη μας ξαναδείτε. Δε θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς. Αυτό μόνο».

Read More

And More