Ναταλία Γερμανού: Βραδινή έξοδος με τους συνεργάτες της – Μαζί τους ο Κώστας Τσουρός

Μια βραδινή έξοδο με τους συνεργάτες της στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” θέλησε να απολαύσει η Ναταλία Γερμανού το βράδυ της Δευτέρας.

Η παρουσιάστρια που την περασμένη Κυριακή αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αποχαιρέτησε μαζί και δυο συνεργάτες της. Ο ένας ήταν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ο οποίος εντάχθηκε φέτος στην ομάδα της αλλά η νέα τηλεοπτική σεζόν όπως όλα δείχνουν θα τον βρει δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη και ο άλλος ο Κώστας Τσουρός.

Μάλιστα, ο Κώστας Τσουρός σε αυτό το τηλεοπτικό αντίο της Ναταλίας Γερμανού, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τ δάκριά του μιας και οι δυο τους σε αυτά τα τρία χρόνια συνεργασίας τους είχαν έρθει πολύ κοντά. (δες εδώ τον Κώστα Τσουρό να “λυγίζει” στον αέρα της εκπομπής)

Χθες βράδυ λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να απολαύσει μια έξοδο με την ομάδα της: τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, την Εβελίνα Νικόλιζα και τη Ναταλία Αργυράκη αλλά και τον Κώστα Τσουρό που μπορεί να αποχώρησε από την εκπομπή αλλά όπως είπε θα είναι πάντα μέλος της ομάδας της.

Read More

And More