Ναταλία Ρασούλη: Αιχμές για την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στη Λυρική Σκηνή!

Είναι γνωστή για τον αυθόρμητο της χαρακτήρα και πάντα εκφράζεται δημόσια χωρίς να μασά τα λόγια της. Ο λόγος για την κόρη του μεγάλου Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία Ρασούλη που τα «χώνει» στον Αντώνη Ρέμο για την εμφάνισή του στη Λυρική Σκηνή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα εμφανιστεί ως guest στη συναυλία του Guy Manoukian τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και αυτό προκάλεσε τα «καυστικά» σχόλια της κόρης του Ρασούλη.

«Έλα ρε Ρέμο τεράστιε. Τρελανέ μας. Και Σκάλα του Μιλάνου εύχομαι. Μια παραγγελιά για με πλιζ: E lucevan le stelle κι εγώ δέκα ταψιά γαρύφαλλα για πάρτη σου. Καλά δεν τα λέω; (προσοχή στους τίτλους παιδιά)», έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλία Ρασούλη.

Φυσικά ο Αντώνης Ρέμος δεν θα εμφανιστεί στην όπερα, αλλά στο συναυλιακό χώρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΣΝ και αυτό έσπευσε να το επισημάνει και η ίδια αναφέροντας πως στα δημοσιεύματα για την είδηση της εν λόγω συναυλίας δεν θα έπρεπε να αναφέρουν ότι θα τραγουδήσει ο Ρέμος στη Λυρική. : «Η λυρική είναι πάντα συνδυασμένη με την όπερα. Αλλιώς ας την έλεγαν συναυλιακή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, οι αιχμές συνεχίστηκαν όταν ένας διαδικτυακούς της φίλος ανέφερε: «Ο βραχνοκόκορας ξαναχτυπά!» και εκείνη απάντησε: «Έχει βραχνιάσει; δεν είναι κακός τραγουδιστής. απλά είναι εντελώς σκυλέ».

Read More

And More