Νατάσα Καλογρίδη -Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αυτή είναι η ρομαντική πόλη θα τους ταξιδέψει ο Νίκος Κοκλώνης!

Το σκέφτηκαν αρκετά και το αποφάσισαν! Το πολυσυζητημένο ταξίδι της Νατάσας Καλογρίδη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, θα γίνει σύντομα και είναι σε ένα από τα πιο διάσημα και τα πιο ρομαντικά μέρη του πλανήτη. Δεν θα είναι εξωτικό δεν θα είναι μακρινό, αφού με αεροπλάνο είσαι εκεί μέσα σε 2 ώρες και 20 λεπτά! Ο γνωστός ποινικολόγος και η εκρηκτική ηθοποιός θα ακολουθήσουν τον άνθρωπο που τους γνώρισε και του έφερε πιο κοντά το Νίκο Κοκλώνη και θα του μιλήσουν για τη σχέση τους!

Σε λίγες μέρες ο Mr Travel και το ζευγάρι θα ταξιδέψουν σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE  στην ιστορική Βενετία, για να απολαύσουν μια βόλτα στα ξακουστά κανάλια της με τη γόνδολα, να περπατήσουν στα ρομαντικά και γραφικά σοκάκια της και να γευτούν τις ιταλικές νοστιμιές!

Επίσης μην απορήσεις αν δεις τον Νίκο Κοκλώνη να παίζει σημαντικό ρόλο και σε μια επικείμενη συγκατοίκηση του ζευγαριού σε λίγο καιρό.

Ο Νίκος Κοκλώνης που δείπνησε χθες με τη Νατάσα τη ρώτησε αν είναι ερωτευμένη και εκείνη με νάζι του είπε: “Μέθυσέ με να στα πω όλα”…

Δες το βίντεο

 

Read More

And More