Νατάσα Καλογρίδη: Η ζωή της εκκεντρικής ηθοποιού! Αγνώριστη και μελαχρινή πριν χρόνια! (pics,video)

Το σίγουρο είναι ότι η Νατάσα Καλογρίδη είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα! Εντυπωσιακή, εκκεντρική αγαπά να λέει και να κάνει αυτό που θέλει, χωρίς να υπολογίζει τι θα πει ο κόσμος.

Είναι αυθεντική, ντόμπρα και πλέον είναι στο J2US! Ταλαντούχα ηθοποιός και δυνατή προσωπικότητα η Νατάσα πήγε στο show για να κερδίσει!Πριν λίγο καιρό η ηθοποιός, απασχόλησε την επικαιρότητα με την σχέση της με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Η Νατάσα γεννήθηκε στην Αθήνα και στα 14 χρόνια της έφυγε για την Αυστραλία. Έζησε 4 χρόνια στη Μελβούρνη και σπούδασε σχέδιο μόδας. Γυρνώντας στην Ελλάδα, σπουδάζει υποκριτική και έχει συμμετοχές σε δεκάδες τηλεοπτικά σήριαλ αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Λατρεύει τη μόδα και τα ακριβά αξεσουάρ και έχει κάνει τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις στην ελληνική showbiz

Η Νατάσα έκανε μια extreme εμφάνιση στο show του Open φορώντας μια βινύλ λευκή ολόσωμη φόρμα και γάντια και τραγούδησε Madonna μαζί με τον Νικόλα Ραπτάκη! 

 

Η Νατάσα παραμένει σέξι και όμορφη και μετά τα 50! Ωστόσο είναι αρκετά διαφορετική από τότε, σχεδόν 25 χρόνια πριν όταν έπαιζε στα σήριαλ του Mega και άλλων καναλιών. Δες φωτογραφίες και βίντεο από τότε.


Read More

And More