Νατάσσα Καλογρίδη: Ο έρωτας με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και η ανανέωση του σπιτιού που μένουν μαζί!

Εδώ κι ενάμιση μήνα η σχέση τους είναι το talk of the town και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσουν για καιρό να μας απασχολούν. Ο λόγος για τη Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο που βιώνουν μια πολύ όμορφη περίοδο, ο ένας στο πλευρό του άλλου. Οι δυο τους να μην έχουν παραδεχθεί ακόμα τουλάχιστον τίποτα δημόσια, αλλά περνούν υπέροχα μαζί και απολαμβάνουν στο έπακρο ο ένας την παρέα του άλλου.

Βέβαια αναμένεται η εκπομπή Celebrity Travel, με το Νίκο Κοκλώνη να τους έχει καλεσμένους του στην υπέροχη Βενετία και που φήμες τους θέλουν να μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους. Mπορεί ο δεσμός τους να έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, αλλά εκείνοι δείχνουν να μην ενδιαφέρονται καθόλου για τα κακοπροαίρετα σχόλια και ζουν τον έρωτά τους. Μάλιστα έχουν και την υποστήριξη της κόρης του γνωστού ποινικολόγου και της Ζωής Λάσκαρη (που έφυγε πριν από οχτώ μήνες από τη ζωή),  Μαρία Ελένης Λυκουρέζου.

Η σχέση τους φαίνεται πως προχωρά και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Κάθε φορά που απαθανατίζονται από τους φωτογράφους (αν και σπάνια) είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και δείχνουν ν΄ απολαμβάνουν τις στιγμές που περνούν μαζί. Το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου βρίσκεται στο Κολωνάκι και στην ίδια πολυκατοικία με το σπίτι της Νατάσας Καλογρίδη. Έτσι πληροφορίες τον θέλουν να μένει όλο και πιο συχνά μαζί της, έχοντας αφήσει το σπίτι που ζούσε με την αείμνηστη ηθοποιό στο Πόρτο Ράφτη.

Η εκρηκτική Νατάσα απαθανατίστηκε πρόσφατα, να βγαίνει από γνωστό κατάστημα με είδη σπιτιού, που επισκέφτηκε ώστε να κάνει μια ανανέωσει στο σπίτι που στεγάζεται ο έρωτάς τους. Αν και casual ήταν όπως πάντα sexy, φορώντας ένα χαμηλοκάβαλο τζιν και crop top, αφήνοντας ακάλυπτους τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της.

Read More

And More