Νατάσα Μποφίλιου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της!

Νατάσα Μποφίλιου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της! | tlife.gr

Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει “φαινόμενο” και δεν σταματούν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη μουσική της, εκείνη όμως παραμένει το ίδιο χαμογελαστό κορίτσι που γνωρίσαμε από τα πρώτα της βήματα και κάθε έξοδός της προσπαθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για την Νατάσα Μποφίλιου που αυτές τις μέρες βρέθηκε με τον σύντροφό της και ραδιοφωνικό παραγωγό Χρήστο Κορτσέλη στο θέατρο Πόρτα.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι οι δυο τους βρέθηκαν στην ξεχωριστή βραδιά που πραγματοποιήθηκε στη θεατρική σκηνή και προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην επίσημη εμφάνισή τους. Τόσο η Νατάσα, όσο και ο καλός της, αν και ζουν πια σαν παντρεμένοι αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην καθημερινότητά τους.

Ωστόσο, η Νατάσα μιλά πάντα με λόγια αγάπης για τον καλό της. Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγους μήνες, η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει: “Στους ανθρώπους με γοητεύει περισσότερο απ’ όλα η καλοσύνη, η σοβαρότητα και η στιβαρότητα. Θέλω να έχω δίπλα μου μια προσωπικότητα που θαυμάζω, που εκτιμώ, που εμπνέει το σεβασμό και κερδίζει την αγάπη μου. Όλες οι προηγούμενες σχέσεις είχαν και έναν νεανικό ενθουσιασμό. Τώρα υπάρχει το στοιχείο του θαυμασμού και του σεβασμού που κερδίζεται κάθε μέρα. Και αυτό είναι σημαντικό για μένα”.

READ more