Νατάσα Ράγιου: “Πάσχω εδώ και 20 χρόνια από ψωρίαση”

Η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της ΝΔ, ανοίγει την καρδιά της στην κάμερα του σωματείου ΜΑΧΗ για τα αυτοάνοσα νοσήματα και εκμυστηρεύεται για πρώτη φορά στην Πρόεδρο του Έλλη Σπυροπούλου ότι τα τελευταία είκοσι χρόνια πάσχει από ψωρίαση.
“Ο μόνος τρόπος για να πάψουμε να έχουμε ταμπού είναι να λέμε και να μοιραζόμαστε με τους άλλους το πρόβλημα που έχουμε. Καταλαβαίνουν όλοι ότι όταν έχεις μια ασθένεια που έρχεται και φεύγει και σε ταλαιπωρεί, ο μοναδικός τρόπος για να την ξεπεράσεις και να την πολεμήσεις, είναι να την παραδεχτείς, να την αποδεχτείς και να της χαμογελάσεις”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για την ασθένειά της, η ίδια δήλωσε πως είχε από τον πατέρα της είχε ένα γονίδιο που της μετέδωσε και εκδηλώθηκε αυτό το αυτοάνοσο νόσημα και σε εκείνη. Ενώ, παράλληλα, δήλωσε ότι αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα κυρίως με ομοιοπαθητική.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η “ΜΑΧΗ” είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με στόχο την πρόληψη,την ενημέρωση και την καταπολέμηση των αυτοάνοσων νοσημάτων

Δες το video:

Read More

And More