Νατάσα Ράγιου: Τα συγκινητικά λόγια για τον συνάδελφό της Άγγελο Φώσκολο που έφυγε από τη ζωή

Θρήνος επικρατεί από το πρωί στον δημοσιογραφικό κόσμο, μετά τη δυσάρεστη είδηση για το θάνατο του δημοσιογράφου Άγγελου Φώσκολου που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 45 χρόνων μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε. Ο Άγγελος Φώσκολος είχε εργαστεί ως ρεπόρτερ στον ΣΚΑΪ, στο Star και στον ΑΝΤ1.

Ανάμεσα στους παλιούς του συναδέλφους, ήταν και η δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου, η οποία τον αποχαιρέτησε με τρεις φωτογραφίες και τα παρακάτω τρυφερά λόγια, δίνοντάς του το τελευταίο τους “ραντεβού”.

“Αγγελάκο μου, χαμογελαστό μου αγόρι, ήσουν πάντα αισιόδοξος, πάλεψες πολύ μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά δεν τα κατάφερες… Τώρα ποιος θα με λέει boss… Ποιος θα μου θυμίζει παλιές ιστορίες μας. Ποιος θα λέει αστεία να γελάμε… Θα είμαστε όλοι εκεί αύριο να σε αποχαιρετήσουμε αστέρι μου αγαπημένο.. Είναι τόσο κρίμα που δεν θα δείς το κοριτσάκι σου να μεγαλώνει… Θα υπάρχουμε όμως εμείς, που ευτυχήσαμε να σε γνωρίσουμε, για να πούμε στην Ρεγγίνα τι υπέροχο πατέρα είχε… Άγγελος γεννήθηκες, Άγγελος περπάτησες στην Γη και Άγγελος φεύγεις. Σε αγαπάμε πολύ.”

Δες το συγκινητικό μήνυμα

 

 

 

Read More

And More