Νατάσα Σοφού: Η αδελφή του Θέμη Σοφού μιλά για την περιπέτεια υγείας της και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και την δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Νατάσα Σοφού, αδελφή του Θέμη Σοφού.

Η Νατάσα Σοφού είναι συνταξιούχος συμβολαιογράφος, κι έπειτα από μια επιτυχημένη καριέρα, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητες και στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Οικονόμου στην Αγία Παρασκευή.

Η Νατάσα Σοφού μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της αυτή, για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει αλλά και για την σχέση της με τη νύφη της, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Έχεις περάσει δυσκολίες;

Πάρα πολλές. Ενδεικτικά να πω ότι έπαθα έμφραγμα σε ηλικία 46 ετών. Ήμουν πάρα πολύ παχιά, είχα φτάσει 100 κιλά. Με τη βοήθεια του Θεού και την πίστη κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ σήμερα, ώστε να βοηθήσω το κοινωνικό σύνολο και κάθε γυναίκα που έχει χάσει την πίστη στον εαυτό της.

Πώς είναι οι σχέσεις σας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Οι σχέσεις μας είναι άριστες. Είναι ένα παιδί και λέω παιδί, γιατί είναι παιδί και αγνή στην ψυχή και δοτική. Βοηθάει τους συνανθρώπους της. Είναι ένας άνθρωπος ευθύς, ειλικρινής και δοτικός.

Όταν σας ανακοίνωσε ο αδελφός σας ότι είναι μαζί με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή πώς αντιδράσατε;

Σκεφτήκαμε ότι, για να την επιλέξει ο Θέμης, είναι άριστη. Ο Θέμης είναι ένας άνθρωπος που έχει ως κριτήριο το ήθος πάνω απ’ όλα. Ήταν σίγουρο ότι θα μπορέσει να κάνει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί της.

Τι θαυμάζεις στη Σταματίνα  Τσιμτσιλή;

Θαυμάζω την προσωπικότητά της, τον δυναμισμό της, βάζω τελευταία την εμφάνισή, γιατί αυτό κλειδώνει την όλη εικόνα που έχω γι’ αυτήν.

Θέλεις να κάνουν και άλλο παιδάκι;

Εμείς είμαστε υπέρ της πολυτεκνίας. Αυξάνεστε και πληθύνεστε. Αν τα παιδιά θέλουν και τέταρτο παιδί, εμείς θα αγκαλιάσουμε την απόφασή του.

Read More

And More