Νατάσα Θεοδωρίδου: Η πρώτη μεγάλη Drive in συναυλία της στη Γλυφάδα! [pics, video]

Με μεγάλη αγάπη και δεκάδες κορναρίσματα αγκαλιάστηκε η πρωτοποριακή πρώτη Drive in συναυλία στη Γλυφάδα με την Νατάσα Θεοδωρίδου να δίνει τον καλύτερο εαυτό της στη σκηνή. Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια εμφανίστηκε αφιλοκερδώς και άνοιξε τις εκδηλώσεις του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ και η προσέλευση του κόσμου με τα αυτοκίνητά του ήταν μεγάλη. Μαζί της εμφανίστηκε και ο καλός της φίλος και μοναδικός κωμικός Παντελής Καναράκης.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υπέροχα τραγούδια της Νατάσας και να γελάσουν με το απίθανο χιούμορ του ταλαντούχου ηθοποιού. Ενώ, από το κοινό δεν έλειψαν και οι επώνυμες παρουσίες, αφού εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Μπέσσυ Αργυράκη, η Μαίρη Μηλιαρέση και πολλοί ακόμη…

Επιλέγοντας ένα καλοκαιρινό σύνολο σε έντονο χρώμα, η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέβηκε στη σκηνή, αποθεώθηκε από τους θεατές που αντί για χειροκρότημα της χάρισαν ασταμάτητα «κορναρίσματα» και ξεκίνησε μια νέα εποχή συναυλιών μετά τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας για τον κορονοϊό.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου μάλιστα, θα πραγματοποιηθούν κι άλλες όμορφες καλοκαιρινές βραδιές σε χώρο δροσερό, ασφαλή και ελεγχόμενο, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν, όπως κάθε χρονιά, τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

«Έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις», τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Δες φωτογραφίες:

 

Μπέσσυ Αργυράκη, Παντελής Καναράκης

Παντελής Καναράκης, Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου

Μπέσσυ Αργυράκη, Μαίρη Μηλιαρέση

Μπέσσυ Αργυράκη

Νατάσα Θεοδωρίδου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More