Νατάσα Θεοδωρίδου: Ξεκαθαρίζει για τον Παντελή Καναράκη – «Έχω αλλάξει πολλά πράγματα»

Για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και όσα ακούστηκαν γύρω από το όνομά της και το X-Factor, μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην κάμερα του Mega.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αρχικά απάντησε για τον Παντελή Καναράκη και τους λόγους που σταμάτησαν τα χιουμοριστικά τους βίντεο στο instagram.

«Όχι δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας, απλά όταν κάτι γίνεται με επιτυχία και πιάνει ταβάνι, ε να μην το συνεχίζεις, μετά χάνει την ομορφιά του και πας σε κάτι άλλο. Από το 2016 που ξεκίνησα όλο αυτό το παιχνίδι, έχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα»

Η τραγουδίστρια μετά από δημοσιεύματα και δηλώσεις της που παρερμηνεύτηκαν, έδωσε τέλος στις φήμες για την ενδεχόμενη συνεργασία της με το X-Factor το οποίο σύντομα κάνει πρεμιέρα στο Mega.

«Δεν θα γίνει αυτό με το X Factor, δεν θα γίνει! Γιατί νομίζω ότι εγώ το είπα λάθος και παρερμηνεύτηκε… Φταίω εγώ, παίρνω την ευθύνη. Δεν είπα τίποτα για αυτό. Είπα απλά ότι μου έγινε μια πρόταση, που όντως μου έγινε για να πάω στην κριτική επιτροπή Τόσα χρόνια όμως λέω πως δεν θα το κάνω αυτό ποτέ και θέλω να είμαι συνεπής. Δεν το λέω απλά για να το λέω, αλλά το εννοώ. Και είπα εγώ η καημενούλα, η δύστυχη πως «εντάξει, αν έκανα κάτι θα ήταν στην παρουσίαση ρε παιδί μου γιατί είναι λαμπερή και δεν έχεις ευθύνες». Δεν είναι δηλαδή ότι μου το πρότεινε κάποιος, απλά εγώ έτσι το σκέφτηκα», ξεκαθάρισε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δες το παρακάτω βίντεο με όσα δήλωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Read More

And More