Νατάσα Θεοδωρίδου: Ποζάρει αγκαλιά μεγαλύτερη κόρη της και δηλώνει περήφανη μαμά!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει δύο κόρες που υπεραγαπά και είναι είναι πάντα στο πλευρό τους σε κάθε τους επιλογή. Η Χριστιάνα Μπέτα είναι η μεγαλύτερη κόρη της γνωστής τραγουδίστριας που έχει αποκτήσει με τον πρώτο της σύζυγο, Τάκη Μπέτα, ενώ η Ανδριάννα Φουστάνου είναι η δεύτερη κόρη που απέκτησε από τον γάμο της με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό, Ανδρέα Φουστάνο. Οι δύο κόρες της είναι αναμβισβήτητα η μεγάλη της αδυναμία.

Πριν δύο χρόνια και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2017, η μεγαλύτερη κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου πήρε το πτυχίο της από το πανεπιστήμιο. Να σημειωθεί ότι η όμορφη Χριστιάνα σπούδαζε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Όμως αργότερα αποφάσισε να αφήσει τη νομική και να κάνει νέες σπουδές στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο City, University of London.

Την Τρίτη, η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή μαζί με την μεγαλύτερη κόρη της δηλώνοντας περήφανη μαμά. Με βάση τα λεγόμενα της, πρόκειται για κάποια νέα επιτυχία της Χριστιάνας αναφορικά με τις σπουδές της. Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην ανάρτησή της έγραψε: “Πόσο περήφανη είμαι για σένα @bettak για ακόμη μια σου κατάκτηση..τόσο ευγνώμων που είμαι μητέρα σου..”.

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Read More

And More