Νατάσα Θεοδωρίδου: Συνεργασία έκπληξη με τον κούκλο και διασημότερο χορευτή Flamenco στον κόσμο!

“Στα τέλη του Μάη θα κάνουμε δυο παραστάσεις με έναν Ισπανό χορευτή, τον Farruquito και νιώθω πως αυτό θα είναι ένα από τα όνειρά μου που θα πραγματοποιηθεί”, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο TLIFE η Νατάσα Θεοδωρίδου και τώρα αυτή η συνεργασία παίρνει σάρκα και οστά.

Η γνωστή τραγουδίστρια (που πρόσφατα εντάχθηκε στην οικογένεια της Heaven) ετοίμασε μία μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο “Ένα Ταξίδι Μέσα Απ’ Τα Μάτια Μου” και θα βρεθεί στη σκηνή για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαζί με τον Farruquito, τον διασημότερο χορευτή Flamenco στον κόσμο!

Θα μας ταξιδέψουν στην Μεσόγειο έχοντας στις αποσκευές τους την ελληνική ψυχή και το ισπανικό πάθος, σε μία παράσταση γεμάτη μαγεία στην οποία η Νατάσα θα ερμηνεύσει δικές της αλλά και διεθνείς επιτυχίες συναντώντας τον ατμοσφαιρικό κόσμο του flamenco και του Farruquito. Οι δύο ξεχωριστές παραστάσεις θα γίνουν Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Μαΐου στο Φωταέριο και τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ποιος είναι ο Farruquito;

O Juan Manuel Fernández Montoya, Farruquito, είναι ο γιος του τραγουδιστή Juan Fernandez Flores, El Moreno, και της χορεύτριας του flamenco, Rosario Montoya Manzano, La Farruca.

Μόλις στα πέντε του χρόνια εμφανίζεται στην παράσταση Puro στο Broadway μαζί με θρυλικές μορφές του flamenco. Στην ηλικία των οκτώ ετών παρουσιάζει την πρώτη του χορογραφία στην σάλα Zampra της Μαδρίτης.

Έκτοτε έχει εμφανιστεί δεκάδες φορές στο Royal Festival Hall στο Λονδίνο, καθώς και σε περιοδείες σε Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Μεξικό και Αμερική.

Μάλιστα οι New York Times έγραψαν για αυτόν πως ήταν “Ο καλύτερος καλλιτέχνης που εμφανίστηκε στο Big Apple το 2001”. Έχει τιμηθεί με πολλά ειδικά καλλιτεχνικά βραβεία, ενώ είναι ο επικεφαλής της Ακαδημίας Χορού της Σεβίλλης.

Read More

And More