Νατάσσα Μποφίλιου: Ο ρατσισμός που δέχτηκε και η συγκατοίκηση με τον σύντροφό της!

Νατάσσα Μποφίλιου: Ο ρατσισμός που δέχτηκε και η συγκατοίκηση με τον σύντροφό της! | tlife.gr

“Μ’ έχουν κατηγορήσει ότι είμαι θεατρίνα, ότι παίζω έναν ρόλο… Δε δίνω σημασία, είμαι αυτό που είμαι και θα το ζήσω για όσο κρατήσει”, αποκαλύπτει η Νατάσσα Μποφίλιου και μιλά μέσα από την καρδιά της στο περιοδικό Glow.

Η τραγουδίστρια φαινόμενο που προκαλεί “σεισμό” στη σκηνή, αλλά μοιάζει με το κορίτσι της διπλανής πόρτας φωτογραφίζεται (ανανεωμένη και έχοντας χάσει βάρος) και μιλά για όλα..

Η φετινή σας παράσταση στον Βοτανικό, «Βαβέλ», είχε πολλά θεατρικά στοιχεία. Αφήνεις ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός musical;

Δεν είναι κάτι που το αποκλείω για το μέλλον, ούτε, όμως, και κάτι με τη σκέψη του οποίου κοιμάμαι και ξυπνάω. Είχαμε κάνει μια απόπειρα κάποια χρόνια πριν με την «Εβίτα», αλλά τότε η όλη προσπάθεια μού είχε αφήσει μια πολύ άσχημη γεύση. Αν ξαναπροκύψει μια αντίστοιχη πρόταση, θα ήθελα να την κάνω με άλλους όρους κι υπό άλλες συνθήκες. Η «Εβίτα» δυστυχώς μού δημιούργησε μια μικρή φοβία για το musical, όμως τ’ αυτιά και τα μάτια μας είναι ανοιχτά.

Μια από τις πιο αγαπημένες σου τραγουδίστριες, η Adele, έχει μιλήσει ανοιχτά για την αρχική επιφυλακτικότητα της μουσικής βιομηχανίας απέναντι στα κιλά της. Εσύ βίωσες κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν;

Ένιωσα ρατσισμό για τα παραπάνω κιλά μου, έχω δεχτεί, όμως, και άλλου είδους ρατσισμό, που μπορεί να πονάει περισσότερο. Όλοι μας δεχόμαστε, εσύ δεν έχεις δεχτεί; Εμένα, για παράδειγμα, πολλές φορές με κοιτούσαν με μισό μάτι επειδή ήμουν πολύ νέα, π.χ. στη δουλειά, και διεκδικούσα χώρο, μέχρι το ότι ήμουν γυναίκα. Τα ξεπέρασα, όμως, όλα αυτά και προχώρησα, γιατί μέσα μου ήξερα τι ήθελα να κάνω και πώς να το κάνω. Τώρα σχετικά με την Adele, για μένα είναι μεγάλη η μαγκιά της ν’ ανατρέψει το στερεότυπο ενός ολόκληρου star system, ούσα ο εαυτός της και να έχει καταφέρει σήμερα να είναι η Νο1 σε πωλήσεις γυναίκα τραγουδίστρια. Ίσως σου φανεί λίγο χαζό αυτό που θα σου πω, αλλά νιώθω σαν να τη γνωρίζω καλά. Νιώθω ότι καταλαβαίνω τον κώδικά της. Είμαι μεγάλη fan της, τη θαυμάζω απεριόριστα.

Το τελευταίο διάστημα στις παρέες συζητάμε πόσο πολύ αδυνάτισες. Πώς το πέτυχες;

Δεν ήταν αυτοσκοπός μου, απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου. Για την ακρίβεια, επειδή όλο το προηγούμενο διάστημα δε δούλευα, σταμάτησα να τρώω αργά το βράδυ. Προφανώς, όλο αυτό είχε αποτέλεσμα. Το παράξενο είναι πως έτσι ακριβώς ήμουν όταν ξεκίνησα το τραγούδι κάποια χρόνια πριν, στην πορεία κάπου – κάπως χάσαμε την μπάλα με τη διατροφή (γέλια).

Τα τελευταία χρόνια συγκατοικείς με τον σύντροφο και παραγωγό σου στην Καλλιθέα. Πώς νιώθεις που τα media αρχίζουν να ρίχνουν κλεφτές ματιές στην προσωπική σου ζωή; Σε αγχώνει ή this is the game;

Έχω την αίσθηση ότι δεν ασχολούνται ιδιαίτερα μαζί μας, υπό την έννοια ότι δε συχνάζουμε σε κοσμικά μέρη, δε δίνουμε στόχο και σε τελική ανάλυση, δε μας ενδιαφέρει αυτό το παιχνίδι. Μπορώ να καταλάβω κάποιες φορές το ενδιαφέρον του κόσμου να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή ενός δημόσιου πρόσωπου, αλλά στη δική μας περίπτωση η ζωή μας είναι πολύ… φυσιολογική. Δε νιώθω ότι υπάρχει λόγος να «πουλάει».

«Δεν είμαι εντελώς στα καλά μου, είμαι λωλή, το παραδέχομαι. Καμιά μέρα θα πάθω εγκεφαλικό πάνω στη σκηνή από την ένταση», έχεις εξομολογηθεί σε συνέντευξή σου. Τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σου Νατάσσα;

Ενώ στην προσωπική μου ζωή τα έχω όλα σε τάξη και σε κουτάκια, όταν ανεβαίνω εκεί πάνω κάτι με πιάνει ρε παιδάκι μου! Ξέρεις, όμως, κάτι; Θέλω να ζήσω τ’ όνειρό μου έτσι ακριβώς όπως το έχω φανταστεί. Αυτό ήθελα να κάνω κι έχω δουλέψει πολύ για να το πραγματοποιήσω. Αυτή η στιγμή πάνω στη σκηνή είναι δική μου, είμαι 100% εγώ αυτό που βλέπετε. Μ’ έχουν κατηγορήσει ότι είμαι θεατρίνα, ότι παίζω έναν ρόλο, ότι τα τραγούδια μας προκαλούν κλάψα. Δε δίνω σημασία, είμαι αυτό που είμαι και θα το ζήσω για όσο κρατήσει!

READ more