Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Φωτογραφίες από το πρώτο ταξίδι εκτός Ελλάδας μετά το Survivor

Το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό πραγματοποίησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία βρέθηκε στο Παρίσι μαζί με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη.

Το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης του, αφού ο γνωστός επιχειρηματίας κρατά ξανά στην αγκαλιά του την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου την οποία για αρκετούς μήνες παρακολουθούσε ως φανατικός τηλεθεατής του Survivor.

 

Και μπορεί ο Κώστας Πηλαδάκης να κάνει σπάνια αναρτήσεις στα social media, ωστόσο η όμορφη Ναυσικά μοιρτάστηκε μαζί μας εικόνες από το ταξίδι τους μέσα από τα social media.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Στον τελικό του Champions League 

Την ευκαιρία να απολαύσει από πολύ κοντά το Champions League Final  είχε το περασμένο Σάββατο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο instagram από τις κερκίδες, πριν και μετά την λήξη του αγώνα.

«Πόσο ωραία πέρασα και πόσο πολύ μου είχε λείψει να βλέπω live αγώνα ποδοσφαίρου και ποσο μαλλον έναν τέτοιο αγώνα. Courtois MVP ξεκάθαρα… 100Κ μέσα στο γήπεδο… Ενεργεια μαγική», έγραψε στο instagram.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Σαν μικρό παιδί στην Disneyland

 

Σειρά είχε η επίσκεψη στην Disneyland. Η πρώην παίκτρια του Survivor έγινε και πάλι παιδί, ενώ μοιράστηκε μαζί μας βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

 

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Με στυλ στους δρόμους του Παρισιού

Μετά από τόσους μήνες στον Άγιο Δομίνικο, το γνωστό μοντέλο ασχολείται ξανά λεπτομερώς με γυναικεία θέματα που έχουν να κάνουν με το στυλ και την ομορφιά.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και σε αυτό της το ταξίδι, κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις της στο Παρίσι ανεβάζοντας παράλληλα μια σειρά από φωτογραφίες.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου «Αναθεώρησα τις προτεραιότητες»

Από τις πιο φορτισμένες στιγμές της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο Survivor, η γλυκιά αφιέρωση που δέχτηκε από τον Κώστα Πηλαδάκη όταν σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας, εκείνος είχε την ευκαιρία να της μιλήσει.

Με δάκρυα στα μάτια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε σχολιάσει για τον σύντροφό της: «Αγάπη μου, αναθεώρησα τις προτεραιότητες. Ήσουν, είσαι και θα είσαι η προτεραιότητά μου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό. Έχω τεράστια θέματα δέσμευσης. Δεν λέω σ ‘αγαπώ από το πρωί μέχρι το βράδυ, δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κάνω βαριές δηλώσεις, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι μπορώ να μείνω με έναν άνθρωπο για πάντα… Να με περιμένεις».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μπορεί να μην κατάφερε να παραμείνει στο Survivor, η αποχώρησή της ωστόσο συνοδεύτηκε με χαμόγελα και χαρές, καθώς οι δικοί της άνθρωποι είχαν και πάλι την ευκαιρία να την σφίξουν στην αγκαλιά τους, μέσα σε αυτούς και ο Κώστας Πηλαδάκης με τον οποίο και ταξίδεψαν στο Παρίσι.

Φωτογραφίες: Instagram

 

Read More

And More