Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το σοβαρό ατύχημα που την κράτησε μακριά από την πασαρέλα!

Στο χειρουργείο μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε στη Μύκονο θα βρεθεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η νεαρή καλλονή είχε ένα ατύχημα εν ώρα εργασίας στη Μύκονο, που την ανάγκασε να κυκλοφορεί με πατερίτσες αλλά και να μείνει εκτός επαγγελματικών δραστηριοτήτων για πάνω από ένα μήνα. Η ίδια μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε.

«Βρισκόμουν στη Μύκονο για ένα video shooting και ξαφνικά έπεσα και κυριολεκτικά έμεινα στον τόπο, που λένε. Το αριστερό μου πόδι πρήστηκε τόσο πολύ, που είχε γίνει τριπλάσιο και αναγκαστικά ακύρωσα τη δουλειά και ήρθα εσπευσμένα στην Αθήνα για να ξεκινήσω φυσικοθεραπείες. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα, αφού περπατάω. Όλα καλά, αλλά οι γιατροί που έχω επισκεφθεί μετά τη μαγνητική μού λένε ότι πρέπει να μπω να κάνω χειρουργείο προκειμένου να επανέλθει ο χιαστός», αναφέρει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Το ατύχημα επηρέασε, ευτυχώς, μόνο προσωρινά τα επαγγελματικά της, αφού θα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή «Χαλβάη 5-0» που θα βγει στους κινηματογράφους στα τέλη Ιανουαρίου.

Τέλος, σχετικά με το αν θα συμμετείχε στο GNTM, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε πως της έχει γίνει πρόταση: «Μου έγινε πρόταση φέτος να συμμετέχω, αλλά αρνήθηκα, γιατί δεν θεωρώ ότι έχω ανάγκη από μια τέτοιου είδους προβολή».

Εμείς της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More