Νέα ανατροπή για την παράσταση «Glorious» – Οι αλλαγές και οι αποχωρήσεις

Αλλαγές και μεγάλες ανατροπές για τη θεατρική παράσταση «Glorious»! Μετά την αποχώρηση της Χρύσας Ρώπα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο έρχεται μια σειρά από αλλαγές που φέρνουν τα πάνω κάτω, Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο Γιάννης Πουλόπουλος μετά την αποχώρηση της Χρύσας Ρώπα έγινε πρόταση στην Ματθίλδη Μαγγίρα για το ρόλο της χειρότερης σοπράνο στον κόσμο, αλλά και από εκεί υπήρξε αρνητική απάντηση, μιας και η ηθοποιός είχε κλείσει άλλη συνεργασία.

Ωστόσο, για την παράσταση «Glorious» ήρθαν τα πάνω κάτω, μιας και εκτός από την αλλαγή στην πρωταγωνίστρια, αλλάζει σχεδόν όλο το καστ, ο χώρος στον Ελληνικό Κόσμο που θα φιλοξενούσε την παράσταση αλλά και οι μέρες, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ το «Glorious» θα παίζει κάθε Δεύτερα και Τρίτη στο θέατρο «Γκλόρια» και θα μεταφερθεί τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό ήταν κάτι που δυσαρέστησε πολλούς από τους πρωταγωνιστές, με τη Μαρία Ανδρούτσου να αποχωρεί και να δέχεται πρόταση η Μπέτυ Μαγγίρα. Παρόμοιο πρόβλημα φαίνεται πως υπήρξε και με τη Νεφέλη Ορφανού, που κρατάει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Read More

And More