Νέα εκπομπή έρχεται στο Epsilon! Μάθε ποιά είναι η παρουσιάστρια!

Πιστό στις δικές του τηλεοπτικές παραδόσεις μένει το Epsilon για ακόμα ένα καλοκαίρι… Οι ιθύνοντες του καναλιού των Μελισσίων αποφάσισαν κι αυτό το καλοκαίρι, να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές που τους έχουν χαρίσει τα τελευταία χρόνια μία τόσο μεγάλη και ζεστή αγκαλιά, με ζωντανό, σπαρταριστό πρόγραμμα!

‘Ετσι, όταν οι εκπομπές του καναλιού ρίξουν αυλαία κάπου εκεί περί τα μέσα με τέλη Ιουλίου, νέες εκπομπές βρίσκονται αυτή την εποχή στα σκαριά και τον Αύγουστο θα έρθουν στους δέκτες μας, προκειμένου να μας κρατήσουν μία ευχάριστη, δροσερή, αναζωογονητική συντροφιά.

Μία… summer εκπομπή με πολλές εκπλήξεις, εντάσσει το κανάλι στη καθημερινή, απογευματινή του ζώνη! Μία εκπομπή η οποία αναλαμβάνει το δύσκολο – η μαύρη αλήθεια είναι – έργο να αναπληρώσει το κενό που αφήνει πίσω του το “Τατιάνα Live”.

Όταν η Τάτι ρίξει αυλαία, – η οποία φέτος στην ζώνη της σάρωσε, εξοντώνοντας μέχρι και τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και τον νέο και ωραίο Άκη Πετρετζίκη -, τότε στον αέρα θα βγει το συγκεκριμένο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο για το οποίο σου μιλάω τόση ώρα.

Όσο για το ποιά θα αναλάβει τον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας; Η Μαρία ‘Ενεζλη. Αυτό το γλυκό κορίτσι που έχει αποδείξει με την πορεία της, πως σε αυτό το χώρο μπορούν να υπάρξουν και να προχωρήσουν και άνθρωποι πιο χαμηλών τόνων, διακριτικοί και με αξιοπρέπεια.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την τελευταία Δευτέρα του Ιουλίου στις 4.00 το μεσημέρι και αυτή την εποχή στήνεται όλη η υπόλοιπη ομάδα.

Read More

And More