Νέα Mad Visa από την Postcredit!

Η POSTCREDIT, θυγατρική του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, εκδίδει μια νέα Co – Branded πιστωτική κάρτα, τη ΜΑD Visa. Σε συνεργασία με το μουσικό κανάλι MAD, η POSTCREDIT προσφέρει μια πιστωτική κάρτα με επιτόκιο 14,75% από τα χαμηλότερα της αγοράς (δεν επιβάλλεται η εισφορά 0,60% του Ν128/75).
H κάρτα MAD Visa προσφέρει μοναδικά προνόμια στους κατόχους της:
  • Έκπτωση 10% στα καταστήματα Metropolis στις ακόλουθες κατηγορίες: CD, DVD, BΙΒΛΙΑ (εξαιρούνται τα βιβλία που εμπίπτουν στην ενιαία τιμή του βιβλίου).
  • Κάθε Πέμπτη με το πρόγραμμα I love Πέμπτη 1+1, στα Village Cinemas για κάθε εισιτήριο που αγοράζεις, παίρνεις άλλο ένα ΔΩΡΟ! Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες, οι ταινίες 3D και οι αίθουσες Gold Class και Comfort.
  • Πρόγραμμα Ιατρικών Υπηρεσιών Health Credit που σας εξασφαλίζει μοναδικές εκπτώσεις σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αίτησης για χορήγηση της πιστωτικής κάρτας MAD VISA, μπορείς να επισκεφτείς ένα από τα ακόλουθα καταστήματα METROPOLIS: στην Αθήνα (Πανεπιστημίου 54 & Εμ. Μπενάκη) και στο Μαρούσι (The Mall Athens, 3ος όροφος) και να αναζητήσεις τα ειδικά stands Mad Visa ή επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.mad.gr/madvisa
Εφόσον ολοκληρώσεις την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης για απόκτηση της κάρτας MAD VISA, μπορείς να απευθυνθείς στο δίκτυο καταστημάτων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ή σε ένα από τα παραπάνω καταστήματα Metropolis προκειμένου να υπογράψεις και να καταθέσεις τα απαραίτητα συνοδευτικά δικαιολογητικά.

Read More

And More