Νέα μηχανή Inissia της Nespresso!

Ένα από τα πρώτα πράγματα που σκέφτεσαι το πρωί όταν ξυπνήσεις είναι ο καφές! Το δυνατό του άρωμα και η μεθυστική γεύση του είναι αυτά που αναζητάς για να σου φτιάξουν τη μέρα. Σε αυτό βοηθάει και η νέα μηχανή Inissia της Nespresso. Απλή, με κομψό design και σε έντονα χρώματα που σου φτιάχνουν το κέφι. Με την συγκεκριμένη μηχανή η παρασκευή του καφέ γίνεται μια διασκεδαστική εμπειρία!

/

Για τους λάτρεις του καφέ είναι το ιδανικό δώρο. Λειτουργικό, έξυπνο και με την υπογραφή της Nespresso, που επισφραγίζει ότι η Inissia αποτελεί μια μηχανή προηγμένης τεχνολογίας που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Σε 25 μόλις δευτερόλεπτα θα απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ!

/

Η ποιότητα Nespresso διασφαλίζεται σε κάθε κούπα από το σύστημα πίεσης 19 bar της Inissia. Ρυθμίζοντας ιδανικά όλους τους παράγοντες – πίεση, θερμοκρασία νερού και ποσότητα – η νέα μηχανή της Nespresso αναδεικνύει την απαράμιλλη ποιότητα των 22 Εκλεκτών Ποικιλιών της Nespresso, δημιουργώντας την απόλυτη εμπειρία καφέ.

Την ίδια ώρα, αποτελεί ένα στολίδι για την κουζίνα, το σαλόνι ή τον ξενώνα σου. Λόγω της απλότητας ταιριάζει σε όλους τους χώρους ενώ είναι εύκολο να την μετακινήσεις αφού είναι πολύ ελαφριά. Είναι αγαπημένο αντικείμενο και για όσους ακολουθούν τη μόδα και φυσικά η τιμή της, μόλις 99€, είναι ιδιαίτερα προσιτή!

/

Τι λες λοιπόν για έναν καφέ;

Read More

And More