Νέες φωτογραφίες από την επίσκεψη της Καμίλα σε οινοποιείο στην Κρήτη! Φωτορεπορταζ

Για τρεις μέρες στη χώρα μας ήρθαν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, στην πρώτη ιστορική επίσημη επίσκεψή τους και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και γεμάτοι δώρα. Το πριγκιπικό ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας που έχει μπει σε γαμήλιους ρυθμούς, λόγω του γάμου του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle το ερχόμενο Σάββατο, κατάφερε να χαλαρώσει λίγο στην  Ελλάδα και να γνωρίσει όμορφα μέρη.

Έτσι, η μια από τις τρεις μέρες του ταξιδιού τους ήταν αφιερωμένη στην Κρήτη. Ο Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα βρέθηκαν στην Κνωσσό και ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο και φυσικά εντυπωσιάστηκαν. Και στη συνέχεια ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα. με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου να επισκέπτεται την Βρετανική Αρχαιολογική Σχολή και το Στρωματογραφικό Μουσείο, όπου ξεναγήθηκε από το διευθυντή Τζον Μπένετ και από τον επιμελητή της έκθεσης, Κώστα Χρηστάκη.

Στο χώρο όπου διαμορφώθηκε ειδικά για την εκδήλωση παρασκευής του γεύματος, το “παρών” μεταξύ άλλων έδωσαν οι κυρίες Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Μαρέβα Μητσοτάκη και η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη.

Ενώ, η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα μετέβη στην ενδοχώρα και το Οινοποιείο Λυραράκη στο Αλάγνι. Εκεί δοκίμασε τοπικό κρασί και ξεναγήθηκε στους αμπελώνες, ενώ συναντήθηκε και με παιδάκια που την πλησίασαν για να της χαρίσουν λουλούδια.

Tο ζευγάρι ξανασυναντήθηκε στις Αρχάνες Ηρακλείου, όπου παρέστη σε εκδήλωση με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, ενώ ακολούθησε και γλέντι, με τον Κάρολο, μάλιστα, να χορεύει παραδοσιακούς κρητικούς χορούς.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More