Νέες φωτογραφίες από το γάμο του Τόνυ Σφήνου

O Tόνυ Σφήνος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ιωάννα Γραμματικού, στις 8 Ιουλίου, στις όμορφες Σπέτσες! Το ζευγάρι έφτασε στην εκκλησία με βαρκάκι και τήρησε όλες τις παραδόσεις. Κουμπάροι ήταν δύο κολλητοί του showman.

Ο 38χρονος γαμπρός, κατά κόσμον Θάνος Κιούσης, φωτογραφήθηκε δείχνοντας για πρώτη φορά το πρόσωπό του χωρίς τη χαρακτηριστική περούκα και τα γυαλιά!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τις πρώτες εικόνες

Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους. Το περιοδικό Down Town δημοσιεύει σήμερα νέες φωτογραφίες από την όμορφη τελετή στο νησί του Αργοσαρωνικού, όπου βρίσκεται το εξοχικό της νύφης!

Μετά την τελετή ξαναμπήκαν στο καίκι και συνέχισαν τη διαδρομή μέχρι το μαγαζί όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι με μία βέσπα. Εκεί, μεταμφιέστηκε για λίγο στην γνωστή περσόνα που τον έκανε διάσημο για να διασκεδάσει τους καλεσμένους του.

Ακολούθησαν γαμήλια party και τις επόμενες μέρες. Το Σάββατο έκαναν τραπέζι στο Νερό της Αγάπης και την Κυριακή, η μητέρα της νύφης άνοιξε το σίτι της για ούζο!

Σύμφωνα με το περιοδιικό Down Town, το ζευγάρι γνωρίστηκε ένα βράδυ που η 25χρονη Ιωάννα διασκέδαζε σε live του και πήγε να τον συγχαρεί στο καμαρίνι του καθώς είχαν κοινούς γνωστούς. “Αυτός είναι ο άντρας που θα παντρευτώ, ο άντρας τςη ζωής μου”, σκέφτηκε εκείνη όταν τον γνώρισε και έτσι έγινε!

Read More

And More