Νεφέλη Μεγκ: Η 26χρονη YouTuber που πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Η νομική και η συνεργασία με την Μαρία Μπακοδήμου

Ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, η Νεφέλη Μεγκ μια από τις δημοφιλείς παρουσίες των social media πήρε συνέντευξη από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η 26χρονη Youtuber απαριθμεί περίπου 72 χιλιάδες followers στο Instagram και 23 χιλιάδες στο YouTube. Η Νεφέλη Μεγκ έχει πιστό κοινό που την ακολουθεί τόσο στο Youtube όσο και στο Instagram και στο Tik Tok. 

 

Ποια είναι η Νεφέλη Μεγκ

 

Η Νεφέλη Μεγκ γεννήθηκε το 1997 στην Έδεσσα. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου, όμως αποφάσισε να παρατήσει τη Νομική και να ασχοληθεί με την κωμωδία και το YouTube.

«Παιδικοί μου φίλοι είμαι η Νεφέλη. Ξεμπέρδεψα με τη νομική και κατευθείαν άρχισα να ασχολούμαι με αυτό που αγαπάω: τα βίντεο και την κωμωδία. Έχω δικό μου κανάλι στο YouTube και γράφω τα δικά μου stand up show. Το να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε με γεμίζει με υπέρτατη δύναμη και ενέργεια. Μέσω του χιούμορ προσπαθώ να επηρεάσω τη γενιά μου θετικά έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουμε ότι η πραγματική ζωή δεν είναι πίσω από μια οθόνη αλλά σε μέρη με φίλους και καθαρό αέρα» γράφει η ίδια στο διαδίκτυο.

Η Νεφέλη Μεγκ – πάντα με χιούμορ – αγγίζει κοινωνικά θέματα αλλά και όσα απασχολούν τους νέους σήμερα, ανεβάζοντας σχεδόν καθημερινά βίντεο στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, η 26χρονη δικηγόρος και content creator πολλές φορές ανεβαίνει και στη σκηνή και πραγματοποιεί stand up comedies.

«Ανεβαίνω στη σκηνή απέναντι σε όλα αυτά που με βασανίζουν, την επικαιρότητα, τις ανεκπλήρωτες σχέσεις, την οικογενειακή παράνοια και τον ανδρικό εγκέφαλο. Ένας κωμικός μονόλογος, μια ωδή στο ρεαλισμό, που βλέπει ωμά την πραγματικότητα και τη μεταμορφώνει σε κωμική φάρσα. Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο κατευναστικό από το δημόσιο χώσιμο, παιδικοί μου φίλοι».

«Μου άρεσε πολύ να κάνω τον κόσμο να γελάει, ήταν οργασμός όλο αυτό. Ήρθε η καραντίνα και ξεκίνησα το youtube και έβλεπα ότι η φάση είναι τα social media και έτσι ξεκίνησα. Όταν πήρα τα πρώτα μου χρήματα, μετά από δύο χρόνια, εκεί συνειδητοποίησα ότι μπορεί να γίνει και δουλειά και ήταν υπέροχο» είχε αποκαλύψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η συνεργασία με την Μαρία Μπακοδήμου που έληξε άδοξα

 

Μάλιστα, στην αρχή της φετινής σεζόν η Νεφέλη Μεγκ έκανε και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια Σου» με την Μαρία Μπακοδήμου. Ωστόσο η συνεργασία της Youtuber με το κανάλι κράτησε αρκετά λίγο, καθώς αποφάσισε να φύγει από την εκπομπή.

Γεια σου: Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

«Η τηλεόραση γενικότερα μου αρέσει, αν και δεν μπορώ να μιλάω τόσο ελεύθερα όπως στο διαδίκτυο, εξαρτάται από την εκπομπή, εξαρτάται και από την ζώνη της εκπομπής. Διαφορετικά τα συζητούσαμε και διαφορετικά έγιναν στην υλοποίηση, απ’ ότι κατάλαβα ήταν λίγο όλη σε μια… Νεφέλη, σε ένα σύννεφο και με βάλανε στο πάνελ. Εγώ όμως δεν ήθελα να μείνω στο πάνελ. Μόνη μου έφυγα και ήταν φοβερά φιλικοί όλοι και η Μαρία ήταν υπέροχη, όπως και όλα στην εκπομπή αυτή» είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της στο The 2Night Show.

 

«Στον ΣΚΑΪ ήταν ένα content πολύ αυτοαναφορικό της τηλεόρασης, που εγώ δεν μπορώ να το ακολουθήσω. Δεν μου αρέσει το gossip και ήταν και ο λόγος που αποχώρησα. Κάποιοι το κάνουν και μπράβο τους. Εγώ δεν μπορώ να το υποστηρίξω», σημείωσε η Νεφέλη Μεγκ για την αποχώρησή της σε δηλώσεις της στον Alpha.

Η νευρική ανορεξία

 

Η Νεφέλη Μεγκ στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγες εβδομάδες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε σε μικρότερη ηλικία.

«Από τα 18 μου μέχρι τα 21 πέρασα νευρική ανορεξία. Έλεγα “όχι” σε κοινωνικές συναναστροφές γιατί δεν ήθελα να φάω και να πιώ και έχασα πολλά πράγματα. Άργησα να συνειδητοποιήσω ότι είχα πρόβλημα και τελικά πήγα σε ψυχίατρο και διατροφολόγο μαζί. Όλα είναι στο μυαλό και η επίσκεψη σε ειδικό σώζει» τόνισε η 26χρονη.

 

Δες μερικά από τα βίντεο που έχει δημοσιεύσει η Νεφέλη Μεγκ στο Tik Tok:

 

@nefmeg Η συνέχεια στο επεισόδιο: link στο προφιλ! IG: @nefelimeg #truths #nefelimeg #flirt #thoughts #firstdate #greekpodcast ♬ original sound – Nefeli Meg

@nefmeg Οταν γινεσαι αυτο που κοροιδευεις 🤡 #nefelimeg #thoughts #supermarket #justwhy #clowncheck ♬ original sound – Nefeli Meg

@nefmeg Απο το podcast: Μπούκλα 99! Link im bio IG: @nefelimeg #nefelimeg #mpesfypgamw #firstdate #firstdaterules #thoughts ♬ original sound – Nefeli Meg

@nefmeg Δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι άλλο. Τα διλήμματα τέλος! Βάλε Vodafone TV που τα έχει όλα μαζί νοικοκυρεμένα. #vodafonetv #gameofthrones #mandalorian #houseofdragon #thesimpsons #sxandthecity #missmarvel #disneyplus #hbo ♬ original sound – Nefeli Meg

@nefmeg Εσείς πως χωρίζετε?😎 Από το podcast Μπούκλα 99. IG: @nefelimeg #mpesfypgamw #breakup #xorizoume #thoughts #nefelimeg ♬ original sound – Nefeli Meg

Να σου θυμίσουμε πως η Νεφέλη Μεγκ αυτή την περίοδο συμμετέχει στην εκπομπή του ANT1 «Είμαστε Μαζί» με την Ελίνα Παπίλα που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 15:00.

Read More

And More