Neil Patrick Harris: Αυτός θα είναι ο νέος οικοδεσπότης των Oscars!

Ο νέος οικοδεσπότης των Oscars για το 2015 θα είναι ο Neil Patrick Harris! Ο γνωστός ηθοποιός παίρνει ενθουσιασμένος τη σκυτάλη για την παρουσίαση από την Ellen De Generes και δηλώνει: “Το να κληθώ να ακολουθήσω τα βήματα των Johnny Carson, Billy Cristal, Ellen De Generes και όλων όσων είχαν την τύχη να παρουσιάσουν τα Όσκαρ, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”.

/

Στο παρελθόν έχει βρεθεί στη διοργάνωση του θεσμού για να παρουσιάσει βραβείο. Ήταν παρουσιαστής στα περσινά Tony Awards και 2 φορές παρουσιαστής στα βραβεία Emmy (μόνο τα Grammy του έχουν γλιτώσει) και τώρα αναλαμβάνει το δύσκολο έργο των Oscars (αν σκεφτεί κανείς ότι προκάτοχός του ήταν η DeGeneres).

/

Οι πίτσες που είχε μοιράσει η Ellen De Generes
Ωστόσο, εκείνος φαίνεται περισσότερο ενθουσιασμένος παρά αγχωμένος. Έχοντας στο δυναμικό του την επιτυχία της ταινίας “Το κορίτσι που αγνοείται”, τις έξυπνες ατάκες από το ρόλο του Barney στο “How I met your mother”, αλλά και ένα γάμο του με τον David Burtka (το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβρη και έχει δυο αγοράκια) ο Neil Patrick Harris δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

/

Ο Neil Patrick Harris με τον σύζυγό του David
Αντίθετα… θα επιστρατεύσει το “βιτριολικό” χιούμορ του, θα φορέσει το ακριβό σμόκιν του (suit up ή αλλιώς “κουστουμαρίσου” που έλεγε στο “How I met your mother”) και θα εμφανιστεί στο “Dolby Theatre” του Λος Άντζελες.

/

Η διάσημη selfie στο twitter της Ellen De Generes
Το ραντεβού είναι για τις 22 Φεβρουαρίου του 2015. Για να δούμε μετά τις πίτσες και την selfie της Ellen De Generes τι καινούργιο θα φέρει εκείνος στο Oscars…

Read More

And More