Νεκρό μωρό 11 μηνών από πνιγμό!

Μόλις δύο λεπτά ήταν αρκετά μία καθημερινή πράξη να γίνει μοιραία. Η Amy Denning άφησε τα δύο παιδιά της στη μπανιέρα για να καθαρίσει την αλλαξιέρα που είχε λερωθεί. Όταν επέστρεψε, το 11 μηνών αγοράκι της είχε βυθιστεί στο νερό, είχε χάσει το χρώμα του και τα χείλια του ήταν μπλε. Η μητέρα σήκωσε το αναίσθητο μωρό και έτρεξε έξω ουρλιάζοντας “Είναι νεκρός. Τον σκότωσα”.

Μετα την ανακριτική διαδικασία στο Seffield η άτυχη μητέρα θεώρησε αναγκαίο να συμβουλέψει τους γονείς: “Θα ήθελα άλλοι άνθρωποι να μάθουν από αυτό που μας συνέβει. Θα ήθελα να πω σε όλους να μην αφήνουν ποτέ μόνο ένα παιδί στο μπάνιο, ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Δεν θα ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο σε άλλη οικογένεια.”

Η αστυνομία δήλωσε πως η μπανιέρα είχε μετά βίας 8 ίντσες νερού, το οποίο ήταν ακόμη ζεστό, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός του άτυχου Όλιβερ έπαιζε ακόμη σε αυτη. Το παιδί παρέμεινε στο νοσοκομείο με αναπνευστική υποστήριξη για μία εβδομάδα όπου τελικά εξέπνευσε. Τα αίτια του τραγικού θανάτου του αποδώθηκαν σε εγκεφαλική βλάβη από ελαφρύ πνιγμό.

Read More

And More