Νεκρός σε ξενοδοχείο βρέθηκε ο Αμερικανός ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο Hollywood ο αιφνίδιος θάνατος του Αμερικανού κωμικού ηθοποιού, Μπομπ Σάγκετ. 

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα σε ηλικία μόλις 65 ετών.

Ο Μπομπ Σάγκετ έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Full House» τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, ενώ παρουσίασε τη δημοφιλή εκπομπή με αστεία ερασιτεχνικά βίντεο «America’s Funniest Home Video» από το 1989 ως το 1997.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

 

Σύμφωνα με τα διεθνή media, ο κωμικός διέμενε στο Ritz-Carlton στο Ορλάντο της Φλόριντα, όμως δεν ανταποκρίθηκε στο προσωπικό του ξενοδοχείου. Τότε κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι και βρήκαν τον Μπομπ Σάγκετ νεκρό στο δωμάτιό του.

Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο δεν οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, καθώς δεν βρέθηκε καμία ουσία από τις έρευνες των αστυνομικών. 

«Νωρίτερα σήμερα, οι αρχές κλήθηκαν στο Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes για μια κλήση σχετικά με έναν άνδρα που δεν ανταποκρίθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε ως Ρόμπερτ Σάγκετ και διαπιστώθηκε ότι πέθανε στο σημείο. Οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν σημάδια επίθεσης ή χρήσης ναρκωτικών».

 

Read More

And More