Νεκτάριος Σφυράκης: Για τέταρτη φορά πατέρας! Φωτογραφίες από την έξοδο από το μαιευτήριο

Το Σάββατο 2 Ιουλίου υποδέχτηκαν τον τέταρτο γιο τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η ιστορία του Νεκτάριου Σφυράκη και της συζύγου του Στέλλα Φιλίππου, σίγουρα προκαλεί συγκίνηση και οι δυο τους περνούν το δικό τους μήνυμα αγάπης στον κόσμο. Η Στέλλα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στο μαιευτήριο Γαία και σήμερα το ζευγάρι πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι με τον γιο.

Να σου θυμίσω, ότι το 2012 απέκτησαν τον 3χρονο γιο τους, τον Μανώλη με εξωσωματική γονιμοποίηση και δυο χρόνια μετά έρχονται στον κόσμο τα δίδυμα αγόρια τους. Και εκεί που το ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας με τα τρίδυμα (με διαφορά 3 χρόνων μεταξύ τους) παιδιά τους, η σύζυγός του Στέλλα μένει και πάλι έγκυος. Χωρίς εξωσωματική αυτήν τη φορά.

“Μετά την έλευση των διδύμων, είχαμε αφοσιωθεί στα μωρά μας και δεν υπήρχε στο μυαλό μας κάτι άλλο. Είχαμε αποτοξινωθεί από το άγχος της εγκυμοσύνης και ήμασταν χαλαροί και χαρούμενοι. Τολμώ να πω πως η όμορφη οικογένεια που αποκτήσαμε μας έφερε γούρι και τύχ用, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του, o Nεκτάριος Σφυράκης.

Και κάπως έτσι το ζευγάρι απέκτησε το τέταρτο παιδί του… Με ένα μήνυμά του, μάλιστα, στο Facebook, ο γνωστός τραγουδιστής δεν μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά του: “Σήμερα 2 Ιουλίου 2016 κ ώρα 06.47 ή Ελλάς υποδέχτηκε άλλον έναν Έλληνα!!!!Με τη βοήθεια του Θεού και το μαγικό χέρι του μαιευτήρα – γυναικολόγου κου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΤΟΥ το νεότερο μέλος της οικογένειας μου βάρους 2520 γρ. χαίρει άκρας υγείας. Ευγνωμονώ το Θεό που στρέφει το βλέμμα του πάνω μου για 4η φορά . Ευχαριστώ πολύ για άλλη μία φορά την σύζυγο μου που φτάσαμε και αυτή την φορά μέχρι το τέλος (Στέλλα μου είσαι πολύ ΜΑΓΚΑΣ…)και τον ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑ,ΑΝΘΡΩΠΟ και ΦΙΛΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΝΤΟ που στέκεται δίπλα μου αντιπροσωπεύοντας την ΕΛΠΙΔΑ όχι μόνο για μένα αλλά για όλους… καθώς και το μαιευτήριο ΓΑΙΑ για τις υψηλού επιπέδου πολύτιμες υπηρεσίες του. Σας ευχαριστώ πολύ εκ του προοιμίου για τις ευχές σας…. να είστε όλοι καλά”.

Να τους ζήσει!

Read More

And More