Νένα Μεντή: Ο χρόνος είναι φίλος της

Είναι μια από τις πιο αγαπητές κυρίες του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης και συνεχίζει να ξεχωρίζει για τον αυθόρμητο χαρακτήρα και τον “τσαμπουκά” της. Η Νένα Μεντή είναι σίγουρα η ηθοποιός που σε παρασύρει με κάθε ρόλο της αλλά και σε εντυπωσιάζει με την παρουσία της.

Στα 71 της είναι μια γυναίκα χορτασμένη σε κάθε τομεά της ζωής της. Και δεν φοβάται να πει την ηλικία της αφού ο χρόνος είναι φίλος της. “Μάλλον επειδή είμαι λεπτή και δεν έχω μπαταλέψει που λέμε, κρατιέμαι. Αλλά πιστεύω ότι είναι εσωτερικό. Εκεί είναι το θέμα. Δεν νιώθω 70. Η ταυτότητά μου αυτό γράφει. Ε και; Η ενέργεια και η διάθεσή μου είναι 20αρας. Έχω αυτοπεποίθηση, δεν έχω ανασφάλειες, δεν πιστεύω ότι κάνουμε τίποτα σπουδαίο ούτε θεωρώ ότι είμαι κάτι συγκλονιστικό χωρίς αυτό να μου μειώνει την αυτοπεποίθηση ή την ανάγκη μου να κάνω πράγματα”, είχε πει πέρυσι, σε συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό Omikron.

Την γνωρίσαμε μέσα από τις “Τρεις Χάριτές” και το “Δις Εξαμαρτείν” και ξεχώρισε στη σειρά “4” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν τα πολλά χρόνια πορείας της στο θέατρο.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Δεκέμβρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο Θέατρο Χώρα και την παράσταση “Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου”… Μετά την παράσταση όμως, έκανε λίγες επίσημες εμφανίσεις. Σε μία από αυτές τη συνάντησε και το TLIFE. Η Νένα Μεντή βρέθηκε στο θέατρο Βέμπο, στην πρεμιέρα της παράστασης “Ο Αη Βασίλης είναι σκέτη λέρα”.


Με την Πέμη Ζούνη

Read More

And More