Νέο δικαστικό “εμπάργκο” στο τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους!

Την Παρασκευή είδαμε τον Αντώνη Μιτζέλο και τον Γιώργο Θεοφάνους στα δικαστήρια. Ο Αντώνης Μιτζέλος ισχυρίζεται ότι το τραγούδι για την ταινία “Χωρίς Σύνορα”, που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Θεοφάνους κι ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας, είναι αντιγραφή του δικού του, “Να φευγα” με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα.

Συγκεκριμένα έγινε μία συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών στην οποία ο καθένας κατέθεσε τις αξιώσεις του και ο πρόεδρος του δικαστηρίου έπρεπε να βρει μία άμεση λύση.

Σήμερα πάρθηκε η απόφαση όσον αφορά τα ασφαλιστικά μέτρα και στις 7 Δεκεμβρίου θα γίνει δικαστήριο για την κυριότητα του τραγουδιού.

Σήμερα, μετά την απόφαση, ο Αντώνης Μιτζέλος μίλησε στο TLIFE: “Σήμερα θεωρούσα τόσο δεδομένη τη νίκη μου, που ούτε καν πήγα στο δικαστήριο. Κερδίσαμε τα ασφαλιστικά μέτρα, δηλαδή δεν μπορεί να παιχτεί η ταινία, δεν μπορεί να βγει το cd και δεν μπορεί να παιχτεί στα ραδιόφωνα. Από την πλευρά του κου Θεοφάνους δεν ξέρω τι έγινε και αν πήγε. Στις 7 Δεκεμβρίου, είναι το τελικό δικαστήριο. Όχι για το αν επιτρέπεται η ταινία αλλά για την τελική απόφαση για την κυριότητα και την πατρότητα της μουσικής.”

Το τραγούδι “Να φευγα” είναι του Αντωνη Μιτζέλου ενώ το “Χωρίς Σύνορα” του Γιώργου Θεοφάνους. Σύγκρινέ τα και πες μας αν σου μοιάζουν ή όχι.

Έχουμε επικοινωνήσει και με τη δικηγόρο του κου Θεοφάνους, κα Έλλη Ρούσσου, η οποία επιλέγει να μην κάνει κάποια δήλωση όσο η υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική κρίση. Θα μιλήσει μετά το δικαστήριο όπως είπε για την τελική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, στις 7 Δεκέμβρη. Σήμερα ζητήθηκε μία σύντομη δικάσιμος.

Το τραγούδι του Αντώνη Μιτζέλου.

Το τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους.

Read More

And More