Νέο επεισόδιο στο Χυτήριο – Απομακρύνεται ο Μάνος Παπαγιάννης!

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις με την υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου. Μετά το θερμό επεισόδιο και τη δικαστική διαμάχη των δυο ηθοποιών, η παραγωγή του Χυτήριου, όπου παίζεται το “Πετάει – Πετάει” συναντήθηκε χθες το βράδυ και προσπάθησε να βρει μια συμβιβαστική λύση. Τελικά όμως, η απόφαση που πάρθηκε ήταν να απομακρυνθεί από το θίασο ο Μάνος Παπαγιάννης και να αντικατασταθεί από άλλον ηθοποιό.

“Είμαστε στη μέση μιας πολύ δύσκολης διαδικασίας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διαφυλάξουμε την εργασία και των υπόλοιπων εργαζομένων στο θέατρο”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Βάσια Παναγοπούλου. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, η τελική απόφαση που έχει παρθεί είναι να απομακρυνθεί ο Μάνος Παπαγιάννης από την παράσταση και να επιστρέψει η Σοφία Παυλίδου στη θέση της.

Την ίδια πληροφορία περί απομάκρυνσης του ηθοποιού από την παράσταση, επιβεβαίωσε και η εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” με την δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη να αποκαλύπτει πως ο Μάνος Παπαγιάννης μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια επίσημη ενημέρωση και διαψεύδει την απομάκρυνσή του από την παράσταση.

Το Χυτήριο, ωστόσο, εξέδωσε απόφαση σύμφωνα με την οποία ο Μάνος Παπαγιάννης απομακρύνεται από την παράσταση και αναμένεται να αντικατασταθεί από άλλον ηθοποιό.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=110&v=mhLrF5ck15w

Read More