Νέο look για την Αμαλία Κωστόπουλου εν όψει Χριστουγέννων – Έγινε πιο ξανθιά από ποτέ! [pics]

Τα μαλλιά είναι το πρώτο πράγμα που θες να αλλάξεις, όταν σκέφτεσαι ανανέωση. Και καλά κάνεις, αφού μία επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να σου αλλάξει τελείως την εμφάνιση.

Η Αμαλία Κωστοπούλου την έκανε αφότου επέστρεψε από την Αμερική στην Ελλάδα για τις γιορτές και όντως το νέο της hairlook της έδωσε έναν αέρα ανανέωσης που θα σε κάνει να ζηλέψεις.

Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του Θοδωρή Γκιώνη, ο οποίος της έβαψε τα μαλλιά σε μια εκπληκτική ξανθιά απόχρωση, που ομολογουμένως της ταιριάζει απόλυτα.

Ο κομμωτής που λατρεύουν οι νότιοι Αθηναίοι και όχι μόνο, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, αλλά και στο προφίλ του κομμωτηρίου στο Instagram φωτογραφίες που έβγαλε με την όμορφη Αμαλία να παρουσιάζει το νέο της hairlook.

Μάλιστα, στη λεζάντα που συνόδευε την μία από αυτές, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ που η πρώτη στάση σου ήταν εδώ ! Πρωινό καφέ, όμορφα νέα και ένα νέο look να το απολαύσεις. Τα λέμε πριν φύγεις».

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More