Νέο σοκ για τον τον Steven Spielberg – Συνέλαβαν την κόρη του για βίαιη επίθεση!

Δεν σταματούν τα «χτυπήματα» για τον μεγάλο σκηνοθέτη Steven Spielberg. Η 23χρονη υιοθετημένη κόρη του Mikaela Spielberg που πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε πως έγινε πορνοστάρ, τώρα είναι αντιμέτωπη με το νόμο και συνελήφθη για βίαιη επίθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Mikaela Spielberg, συνελήφθη, το Σάββατο γιατί άσκησε βία στον αρραβωνιαστικό της, πετώντας του αντικείμενα κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Το ζευγάρι φαίνεται να καβγάδισε μετά την επιστροφή του στις 4 το πρωί σε μπαρ που διασκέδαζαν και η Mikaela κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά την επίθεση στον 47χρονο αρραβωνιαστικό της.

Η ένταση μεταξύ του ζευγαριού κλιμακώθηκε όταν ο 47χρονος έκανε ένα αγενές σχόλιο προς εκείνη με αποτέλεσμα να τη θυμώσει και να αρχίσει να του πετά αντικείμενα. Ένα από αυτά τον πέτυχε στο χέρι και τον τραυμάτισε. Το ποιος κάλεσε την αστυνομία δεν έγινε σαφές, πάντως και οι δύο παραδέχθηκαν τη διαμάχη τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η κόρη του Spielberg στη συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή της για τα περί εσωτερικής διαφωνίας, ωστόσο η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Mikaela ήταν αυτή που άσκησε βία στον 47χρονος. Εκείνος, πάντως, αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη στην αρραβωνιαστικιά του και μιλώντας στο Fox News ανέφερε ότι πρόκειται για παρανόηση. «Κανείς δεν τραυματίστηκε», είπε ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Μετά τη σύλληψη της κάποιος κατέβαλλε την εγγύηση των 1.000 δολαρίων για λογαριασμό της και αφέθηκε ελεύθερη μετά την υποχρεωτική 12ωρη κράτησή της.

Read More

And More