Νέος έρωτας για την Κατερίνα Καινούργιου!

Μπορεί πρόσφατα να της χρέωσαν σχέση με γνωστό επιχειρηματία, με τον οποίο και είναι φίλη, αλλά εκείνη δεν έχασε το χιούμορ της. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου που διέψευσε τις φήμες πως είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Μπιθαρά, αναφέροντας πως οι δυο τους είναι καλοί φίλοι και γέλασαν με τα δημοσιεύματα.

Ωστόσο, καλά πληροφορημένη πηγή της Real Life αποκαλύπτει πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει πια γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι ερωτευμένη. Με τη διαφορά, ότι αυτήν τη φορά δεν πρόκειται να αποκαλύψει από νωρίς πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. «Η Κατερίνα έχει δει στο παρελθόν πώς είναι όταν η προσωπική της ζωή εκτίθεται σχεδόν αμέσως στα φώτα της δημοσιότητας και δεν θέλει να το επαναλάβει», αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της.

Η ίδια προσπαθεί να κρατά μια πολύ διακριτική στάση και αποφεύγει τις εξόδους σε κοσμικά στέκια με το νέο της έρωτα. Ωστόσο, δεν φοβάται να αποκαλύψει στους φίλους της: «Θέλω να κάνω οικογένεια. Υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου, αλλά θέλω να το προστατεύσω για λίγο καιρό, μέχρι να σιγουρευτούμε και οι δυο ότι αξίζει τον κόπο».

Read More

And More