Νέος έρωτας στην εγχώρια showbiz! Πληθαίνουν οι κοινές εμφανίσεις τους!

Ο 29χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής Σωτήρης Νίνης φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχει αναπτύξει μια στενή σχέση με την γυμνάστρια των celebrities Ελμίρα Μπεγκάτη. Ο άσος των γηπέδων και η γνωστή γυμνάστρια έχουν έρθει πολύ κοντά εδώ και δύο μήνες με τις δημόσιες εμφανίσεις τους να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ειδικότερα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους εθεάθησαν να έχουν βγει για χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, να γευματίζουν σε εστιατόριο στο Κολωνάκι, αλλά και να συζητούν σε cafe στην Γλυφάδα και να γελούν με την καρδιά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, πρόσφατα οι δυο τους βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Μελίνας Ασλανίδου, προκαλώντας αίσθηση με το πόσο ταιριαστοί είναι. Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος λένε πως, όταν είναι μαζί, είναι εμφανής η εκρηκτική χημεία που έχουν μεταξύ τους.

Τόσο ο Σωτήρης Νίνης όσο και η Ελμίρα Μπεγκάτη προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους την προσωπική τους ζωή, καθώς δεν θέλουν να δίνουν τροφή για σχόλια. Όπως και αν εξελιχθεί η μεταξύ τους σχέση, το μόνο σίγουρο είναι και οι δύο διανύουν μια πολύ καλή περίοδο στη ζωή τους.

Αναμφισβήτητα οι δυο τους ταιριάζουν πολύ!

Read More