Νέος χωρισμός στην διεθνή showbiz μετά από πέντε χρόνια σχέσης!

Μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους ήταν αρκετή για να αποφασίσουν να χωρίσουν μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια σχέσης. Ο λόγος για τους Βρετανούς ηθοποιούς Matt Smith και Lily James, οι οποίοι μέχρι πρότινος αποτελούσαν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Όπως διαβάζουμε στην The Sun, ο λόγος του χωρισμού φαίνεται πως είναι τόσο τα φορτωμένα προγράμματα τους, τα οποία είχαν ως συνέπεια να μην βρίσκονται συχνά αλλά και το γεγονός πως ο Matt Smith έκανε παρέα με διάσημες γυναίκες…

Να σου θυμίσουμε πως ο Matt είναι ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς The Crown, ενώ η πανέμορφη Lily έγινε ευρύτερα γνωστή τόσο μέσα από τη σειρά Downton Abbey αλλά και από το σίκουελ Mamma Mia: Here we go again! Οι δύο ηθοποιοί άρχισαν να βγαίνουν το 2014, ενώ οι φήμες τους θέλουν χωρισμένους εδώ και μερικούς μήνες.

Λόγω των αυξημένων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, περνούσαν μεγάλες περιόδους χωριστά, με συνέπεια να κάνουν παρέα με… άλλους σταρ και να έρχονται πιο κοντά με εκείνους.

Read More

And More