Νεσχάν Μουλαζίμ: Οι λόγοι που καθυστερούν οι προετοιμασίες του γάμου της με τον Στέλιο Πολογεώργη

Η Νεσχάν Μουλαζίμ δέχτηκε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου από τον σύντροφό της Στέλιο Πολογεώργη το Πάσχα που μας πέρασε στην Πάρο!

Το ερωτευμένο ζευγάρι διοργανώνει τον γάμο του τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο εξαιτίας κάποιων δυσάρεστων γεγονότων έπρεπε να αναβληθεί. Η Νεσχάν Μουλαζίμ μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό παντρεύεται με πολιτικό γάμο!

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πάνε πολύ γρήγορα οι ετοιμασίες γιατί τώρα θα κάνουμε έναν πολιτικό γάμο και του χρόνου θα κάνουμε το γλέντι και τα υπόλοιπα! Ημερομηνία δεν έχουμε βρει, αλλά πιστεύω την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε να παντρευτούμε εδώ και πολύ καιρό αλλά δυστυχώς χάσαμε ανθρώπους από τις οικογένειές μας, οπότε όλο αυτό μας πήγε πίσω. Ήρθε και ο κορονοϊός. Όταν ήρθε η μαμά μου και πήγαμε στα Χανιά λογοδοθήκαμε.

Θα ήθελα πάρα πολύ να αποκτήσω ένα κορίτσι, ήταν το κόλλημά μου. Αλλά πρέπει να κάνω γιο και να πάρει όλα τα καλά του άνδρα μου» αποκάλυψε η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Read More

And More