Νίκη Κάρτσωνα: Έχει γενέθλια και κάνει τον απολογισμό της! “Είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι επιθυμεί η ψυχή”

Γενέθλια εν μέσω πανδημίας κορονοϊού γιορτάζει η Νίκη Κάρτσωνα! Μπορεί τα φετινά της γενέθλια να είναι αρκετά διαφορετικά από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα, ωστόσο περνάει αυτή την ξεχωριστή ημέρα με την οικογένειά της και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Με αφορμή αυτή την ξεχωριστή ημέρα, η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο έκανε τον δικό της απολογισμό, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Χρόνια μου πολλά λοιπόν… Σε αυτές τις διαφορετικές μέρες… χρόνια μου πολλά… γιατί ό,τι και αν συμβαίνει γύρω μας, ο χρόνος κυλάει και όσο περνάνε τα χρόνια ο χρόνος αρχίζει να κυλάει ακόμα πιο γρήγορα… Χρόνια μου πολλά… Και σήμερα, οφείλω να κοιτάξω με χαρούμενα μάτια τον εαυτό μου στον καθρέπτη και να του πω ένα μεγάλο μπράβο!!! Μπράβο για όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα, μπράβο για τις επιτυχίες μου, για τα κατορθώματα μου! Μπράβο για τις αποτυχίες μου που ήταν τα μεγαλύτερα μαθήματά μου! Μπράβο για τις επιλογές μου και τους ανθρώπους που έχω γύρω μου!

Οφείλω να πάω τη σκέψη μου λίγο πίσω και να σταματήσω να μαστιγώνω τον εαυτό μου με τις συνεχόμενες απαιτήσεις μου… Οφείλω σήμερα, να πω σε έμενα πως, ξεπέρασα τον εαυτό μου και τις προσδοκίες μου!!! Περισσότερο απ’ όλα όμως, οφείλω να με παραδεχτώ για την απόφαση μου τη συνειδητή να εξελίσσομαι… Και οφείλω να πείσω εμένα πια, πως σε αυτή την ηλικία, είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι επιθυμεί η ψυχή μου χωρίς να με ενδιαφέρει αν και σε ποιους θα είμαι αρεστή! Οφείλω να εκμεταλλευτώ το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε kάποιος και να ζήσω τη ζωή μου όπως επιθυμώ εγώ, με απόλυτο σεβασμό στην ελευθερία του άλλου και στην απόλυτη αποδοχή της διαφορετικότητας!!! Χρόνια μου πολλά λοιπόν! Ας ζήσουμε μια ζωή έτσι όπως μας αξίζει!!! Υ.Γ. Εσύ είπες μπράβο στον εαυτό σου για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα;” έγραψε χαρακτηριστικά η Νίκη Κάρτσωνα στα social media.

Read More

And More