Νίκη Παλληκαράκη: «Γιατί πρέπει η γυναίκα μονίμως να είναι υπόλογη, επειδή δεν έκανε οικογένεια;»

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει όλα τα πράγματα στη ζωή της αλλά και το πως νιώθει κάθε φορά που τη ρωτούν για την επιλογή της να μην κάνει οικογένεια, μίλησε η Νίκη Παλληκαράκη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» που παρουσιάζει η Αθηναίς Νέγκα και σε μια εξομολόγηση ψυχής, ανέφερε,

«Θεωρώ το μέγιστο να κάνει κάποιος – όχι μόνο μια γυναίκα – παιδί. Κάπως ρομαντικά το έχω στο μυαλό μου. Πάντα έχω το παράπονο ότι δεν θα απολογηθεί κανένα αρσενικό για ό,τι έχει αποφασίσει, γιατί πρέπει η γυναίκα μονίμως να είναι υπόλογη, επειδή δεν έκανε οικογένεια; Είναι ένα κομμάτι της πατριαρχίας».

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι ευαίσθητος. Δεν έχω παρεκκλίνει καθόλου ούτε στο αξιακό μου σύστημα, ούτε στις επιλογές μου. Είμαι ένα κράμα υπερευαισθησίας και πάρα πολύ απολυτότητας και σκληρότητας, μπορεί να μου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα αλλά δεν έχω μετανιώσει» ανέφερε σε άλλο σημείο η Νίκη Παλληκαράκη.

«Μπορεί ως υπερευαίσθητη να έχω αντιμετωπιστεί και ως κορόιδο, μπορούσα να είμαι πιο καπάτσα, πιο… πιο… αλλά για μένα σημαντικό ήταν να μην χάσω τον αυτοσεβασμό μου, το πληρώνω αλλά δεν μετανιώνω» είπε τέλος, η Νίκη Παλληκαράκη. 

Read More

And More