Νίκη Θωμοπούλου: Η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της!

Ο έρωτας τους θα επισφραγιστεί με τον πιο όμορφο τρόπο! Ο καταξιωμένος ποινικολόγος Γιάννης Μαρακάκης πρόκειται σε περίπου δύο μήνες να γίνει για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος. Το ερωτευμένο ζευγάρι ανυπομονεί να γνωρίσει την κορούλα του, η οποία αναμένεται να γεννηθεί μέχρι τις 15 Μαρτίου, όπως αποκάλυψε η μέλλουσα μανούλα στα social media.

Μάλιστα, η Νίκη αποφάσισε να απαντήσει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram και όπως ήταν επόμενο οι περισσότερες αφορούσαν την γλυκιά περίοδο που διανύει. Η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη αποκάλυψε ότι σε 2 εβδομάδες μπαίνει στον 8ο μήνα της κύησης της, ενώ μέχρι στιγμής έχει πάρει 10 κιλά!

“Όταν ξεκίνησα να βγάζω φωτογραφίες σαν και αυτή, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι ζούσα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πολλά! Έχω αρχίσει να την αισθάνομαι πιο έντονα, της μιλάω, ενθουσιάζομαι! Έχω απολαύσει όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, που δεν έχω καταλάβει πότε πέρασε ο καιρός! Νομίζω πως όσο πλησιάζουμε νιώθω όλο και πιο ανυπόμονη να γνωρίσω το πλασματάκι μου. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι έρωτας με την πρώτη ματιά όπως ακριβώς έγινε με τον μπαμπά της!”, ανέφερε επίσης σε άλλη της απάντηση η Νίκη Θωμοπούλου.

Με το καλό!