Νίκη Θωμοπούλου: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της!

Νίκη Θωμοπούλου: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της! | tlife.gr

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου πριν από πέντε ημέρες έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αφού εκείνη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και πλέον αδημονεί να ξεκινήσει το ταξίδι της ζωής μαζί με την πριγκίπισσά του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη τους αποκαλύπτοντας ότι γέννησε φυσιολογικά ενώ η μικρή ζύγισε 4.130 κιλά και είχε ύψος 57 πόντους.

«.. Welcome to this crazy world, lil one! Και μέσα στις δυσκολίες των καιρών γεννιέται πάντα η ελπίδα! Και έχει το πιο ωραίο μπουγελοφατσάκι. Ευτυχισμένη που φέραμε στον κόσμο ένα μοσχαράκι (4.130 κιλά και 57 πόντους!!!) υγιέστατο και (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) πανέμορφο – και το πιο σπουδαίο – με φυσιολογικό τρόπο!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό @dimitriskoleskas και την υπερκαταπληκτική μου μαία για τη στήριξη και τη βοήθεια τους τις στιγμές του τοκετού που εξαντλήθηκε το κουράγιο και η επιμονή να συνεχίσω να προσπαθώ. Και φυσικά… όλα αυτά δε θα τα κατάφερνα χωρίς τον άντρα της ζωής μου… πιο δυνατός από ποτέ δίπλα μου!», ήταν τα λόγια της Νίκης Θωμοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Να σας ζήσει!

READ more