Νικηφόρος: Επιβεβαιώνει τον χωρισμό του και δηλώνει: «Θα ήμουν με χάπια και κατάθλιψη»

Νικηφόρος: Επιβεβαιώνει τον χωρισμό του και δηλώνει: «Θα ήμουν με χάπια και κατάθλιψη» | tlife.gr

Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα παραχώρησε συνέντευξη ο Νικηφόρος, ο οποίος αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον πρόσφατο χωρισμό του, αποκαλύπτοντας τους λόγους που οδήγησαν στο οριστικό τέλος της σχέσης του.

«Γενικά, δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις. Ωστόσο ήμουν για πολλά χρόνια σε μια πολύ όμορφη σχέση, η οποία θα μπορούσε να προχωρήσει και να καταλήξει σε γάμο. Ίσως ήμουν λίγο μικρός για αυτή τη μεγάλη σχέση, η οποία άντεξε στο στρατιωτικό μου, αλλά σχετικά πρόσφατα έληξε. Κακά τα ψέματα, η δουλειά ενός τραγουδιστή δημιουργεί έξτρα πίεση σε σχέση με κάποια άλλη δουλειά. Και αυτό σ’ το λέω γιατί δεν υπάρχει ηρεμία αλλά ούτε και ο απαραίτητος χρόνος που χρειάζεται να αφιερώσεις στον άνθρωπό σου και να είσαι εκεί στο 100%. Με βάση τους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής, θεωρώ πως δεν ήμουν σωστός απέναντι στη σύντροφό μου. Και αυτό γιατί είχε κάποιες άλλες απαιτήσεις και κάποια άλλα «θέλω», τα οποία τη δεδομένη περίοδο δεν μπορούσα να της τα καλύψω. Γι’ αυτό θεώρησα τίμιο και σωστό εκ μέρους μου να αποχωρήσω. Τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας πρέπει να τους κάνουμε ευτυχισμένους και όχι δυστυχείς»

Μάλιστα, ο ίδιος παραδέχτηκε: «Εννοείται πως με στεναχώρησε πολύ. Ηλικιακά και επαγγελματικά βρίσκομαι σε ένα κομβικό σημείο και γνώριζα πολύ καλά ότι δε θα μπορούσα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της».

READ more